Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Дискотека 80-х і 90-х — квитки на дискотеку 80-х і 90-х в Києві і афіша з розкладом виступів в 2019. TicketHunt.

    ПОДІЙ НЕ ЗНАЙДЕНО

Дискотека 80-х і 90-х — квитки на дискотеку 80-х і 90-х в Києві і афіша з розкладом виступів в 2019. TicketHunt.

Згорнути >

Дискотека 80-х і 90-х: What Can I Do?

Герої днів минулих не збираються спочивати на лаврах. Адже покоління, яке застало зірок естради кінця минулого століття, зросло, фінансово зміцніло і готово літати. Але сучасні молодіжні хіти чомусь не заводять. Так хочеться запросити «дівчину» під медлячок Modern Talking (Модерн Токінг) або поперемінаться з ноги на ногу під 120 ударів в хвилину якогось хіта Дітера Болена, а під завісу вечора — поскакати під запальний Rasputin (Распутін), вічний хіт культових Boney M (Боні М) . І що, What Can I Do (Вот Кен Ай Ду — Що я можу зробити)? Купити квиток на Дискотеку 80-х або 90-х, запросити подругу днів своїх суворих (і прекрасних) і хоча б на пару годин повернутися в юність.

Афіша Дискотеки 80-х і 90-х в Києві 2019

Перший пік ретро-вечірок доводиться на новорічні свята. Тут все просто: річний звіт зданий, премія отримана, подарунки куплені, тому можна з чистою совістю купити квиток на Дискотеку 80-х або 90-х і відірватися. А другий — на літні дні в Києві, коли від пекла неможна сховатися. Щоб не пропускати такі події. Рекомендуємо підписатися на нашу розсилку — тоді ви будете отримувати інформацію про заплановані концерти в стилі Диско 80-90 в числі перших.

Насправді, тенденція така, що дискотеки проводяться все частіше — раз в квартал, після здачі квартальних звітів і отримання квартальних премій. Ми ж наполягаємо на щомісячних вечірках, тому що подібні дискотеки — це не тільки свято душі, а й тіла. Сподіваємося, що організатори заходів прислухаються до наших порад і стануть проводить концерти частіше. Громадськість, так би мовити, вимагає. Про всі заплановані заходи та дискотеки 80-х і 90-х дізнавайтеся на цій сторінці. Квитки можна купити на сторінці заходу. Нагадуємо, що оформити замовлення квитків можливо онлайн.

Хто сьогодні як і раніше в тренді?

Звичайно, в першу чергу слід назвати королів дискотек 30-річної давності гурт Modern Talking. Правда, колектив не гастролює, але Томас Андерс не упускає можливості приїхати до Києва, коли покличуть. Примітно, що скільки разів не приїхав би німецький виконавець, концерти проходять при незмінному аншлагу. Також часто в Україну навідується десант, що складається виключно із зірок першої величини 80-х і 90-х років:

  • Joy (Джой);
  • E-type (І-Тайп);
  • Rednex (Реднекс);
  • СС Сatch (Сісі кетч);
  • Lian Ross (Ліан Росс);
  • Masterboy (Мастербой);
  • 2 Unlimited (Ту Анлімітед);
  • Bad Boys Blue (Бед Бойз Блу) ...

 

Від цих назв приємно лоскоче під ложечкою і в пам'яті спливають ритми і мотиви. Сьогодні, на жаль, так музику чомусь не роблять. Чому? Це питання до музикознавців та соціологів. Можна також запитати українських хітмейкерів. Ймовірно, щоб сучасному виконавцю виглядати супермодно, досить мати «дупу як у Кім», скандальну репутацію і відвертий Інстаграм. :) Мелодійність вважається ознакою ретроградності. Ну і нехай, головне, щоб нам подобалося, і поки перераховані вище зірки здатні пересуватися і співати, нехай приїжджають — ми всі на них чекаємо. апопи як у Кім нехай будуть :0!