Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Дитяче Шоу — квитки на Дитячі Шоу в Києві і афіша з розкладом виступів в 2019. TicketHunt.

На цьому тижні

    ПОДІЙ НЕ ЗНАЙДЕНО

полювати на подібних виконавців

Дитяче Шоу — квитки на Дитячі Шоу в Києві і афіша з розкладом виступів в 2019. TicketHunt.

Згорнути >

Дитячі шоу: технології та магія

Золотим сезоном для дитячих вистав вважається період шкільних канікул. Однак і тут спостерігається окрема гаряча пора. Багато років проміжок в календарі між серединою грудня і серединою січня, на який перепадають новорічні та різдвяні свята, залишається піковим для компаній і колективів, які організовують дитячі шоу. До Києва з'їжджаються десятки труп і театрів, і навіть якщо щодня відвідувати всі заходи для дітей, то і тоді побачити абсолютно всі програми не вдасться. У батьків голова йде обертом, і щоб не загубитися в такому розмаїтті, радимо уважно читати опис заходів, перш ніж купити квиток.

Афіша на дитячі шоу 2019

Наші багаторічні спостереження показують, що батьки намагаються відвідувати ті концерти і вистави, де і дорослому також нудьгувати не доведеться. Найбільш яскравими подіями 2019 року вважаються:

  • Циркова шоу-програма Black and White (Блек енд Вайт) «Чорний і білий»;
  • Музично-світлове шоу «Winterra (ВІНТЕРРА). Легенда казкового краю»;
  • Льодове шоу «Снігова Королева. Казки на Льоду»;
  • «Фіксі-Шоу: Фіксікі грають в цирк».

Крім приїжджих колективів свої дитячі програми представляють Національний цирк України, Національний академічний театр опери та балету України ім. Т. Г. Шевченка, у якого в репертуарі є дитячі шоу, театр «Браво», де в спектаклях грають діти, та інші колективи. Це ті вистави, які можна побачити головним чином в новорічні свята. До цілорічних шоу відносяться циркові програми. Цирк поки що залишається головним центром сімейного дозвілля.

Дитяче шоу: головні ознаки

Сучасну дитину сьогодні не просто захопити, тому по своїй технологічності дитячі вистави часто перевершують свої «дорослі» аналоги. Наприклад, шоу «Вартові мрії» або «ВІНТЕРРА», створенням яких займається відомий дует постановників Костянтин Томільченко і Олександр Братковський, своїми технічними рішеннями конкурує навіть із західними аналогічними виставами. У минулому році українські майстри показали окремі номери зі своїх шоу на одному американському Талант-шоу і провели там справжній фурор. Слава про їхній успіх швидко докотилася до Києва, тому купити квитки на дитяче шоу їх авторства ми рекомендували заздалегідь с самого спочатку.

Однак незважаючи на технологічність, в дитячих виставах велику роль відіграють сюжет, впізнавані персонажі та герої. Зазвичай за основу береться сюжет відомої казки — Андерсена, наприклад, тому що цей датський автор досі вважається найголовнішим «зимовим» казкарем в світі. У знайомий сюжет поміщаються Герой, антагоністи, кілька видозмінюються обставини, які змушують дитину співпереживати і активно сприймати те, що відбувається, а далі в справу вступає магія. За чудеса в шоу відповідають уже технології.

Основні майданчики для дитячих шоу в Києві

Щоб при високій якості уявлення зберегти прийнятну ціну квитка, організатори вибирають великі майданчики. У Києві це — Палац Спорту для льодових програм і Національний цирк України для програм циркових. Для вистав з великою кількістю світлового обладнання підходить також ВДНГ. Слідкуйте за афішею дитячих шоу на цих майданчиках разом з нами, щоб не пропускати цікаві події. Адже грандіозні шоу надовго залишаються в пам'яті дитини і всі ці атрибути технічного прогресу не мають ніякої цінності, якщо ваша дитина їх не бачила.