Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

    ПОДІЙ НЕ ЗНАЙДЕНО

LP (Laura Pergolizzi, Лаура Перголіцци)

Згорнути >

Сьогодні про неї знають всі: пісня «Lost оn you» стала одним з хітів 2017-го року. Сьогодні вже ні для кого не секрет, що написана вона була не чоловікові, а жінці на ім’я Темзін Браун, правда, від цих стосунків тільки пісня і залишилася. До речі, раніше LP, вона ж Лора Перголіцци, не співала сама, але писала майбутні хіти для Крістіни Агілери, Рити Ори, Джо Уолша, Ріанни і багатьох інших артистів, чия слава вже незаперечна. Але, як сказав великий, талановита людина талановита в усьому, і зірка Лори рано чи пізно засяяла б. Доречі, LP в Києві вже побувала! Проведемо невеликий екскурс по слайдам, на яких зображено життя LP?

Цікава біографія

Не всі люблять занурюватися в переліки дат чужого життя, і ми не будемо зловживати вашим терпінням (ми теж цього не любимо), тому — тільки найважливіше. Отже, в 1981-му році наш світ став багатшим на одну талановиту особистість, якій батьки дали ім'я Лора. Її мати — неаполітанка, а в батьку тече наполовину сіцилійська, наполовину ірландська кров. Дівчинка навчалася в Walt Whitman High School, а після її закінчення переїхала до Нью-Йорку. А де б ще вона могла починати своє яскраве життя? До речі кажучи, саме там і з'явився псевдонім «LP».

Наступним пунктом на шляху до слави став Лос Анджелес, де вона благополучно зарекомендувала себе як автор вищої марки. А хто ще, скажіть, писав би для Ріанни тексти? Це була робота, створена у співавторстві, і назва їй — «Cheers (Drink to That)». Ріанна ж в одному зі своїх інтерв'ю розговорилася і сказала, що ця пісня — в числі фаворитів! Ай да LP! «Beautiful People» Крістіни Агілери пам'ятаєте? Теж справа фантазії і творчості Лори. А якщо ви поставите собі за мету вивчити альбоми інших виконавців, то напевно знайдете слід Лори Перголіцци у The Veronicas, Backstreet Boys, Шер!

Цікавинки про LP, про які ви могли не чути

У це важко повірити, але маленька Лора соромилася свого голосу! Як і всі сором’язливі діти (та й напевно дорослі) вона співала тільки коли працював пилосос або газонокосарка. Сьогодні концерт співачки lp — важлива подія у світі музики, а її голос пробирає до мурашок людство у всіх куточках землі.
1998 рік. Gentleman's Blues випускає альбом, в якому відзначилася Лора. Як? А це одного разу Девід Лоурі потрапив на її виступ і зрозумів, що такий голос повинен звучати! Він продюсував альбом «Heart-Shaped Scar» LP 2001-го року випуску.

У 2006 році Лора стала яблуком розбрату! Коли на конференції під назвою «South by Southwest» між компаніями звукозапису розгорілися справжні пристрасті — вони не могли вирішити, хто ж буде співпрацювати зі співачкою. В результаті верх здобула компанія «Island Def Jam Music Group». Втім, співпраця була припинена через рік на ґрунті творчого непорозуміння.

Багатьох хвилює питання орієнтації, і ось це стандартне «а як твої батьки поставилися»? Як говорить Лора, мати її пішла у кращий світ до того, як це з'ясувалося, а батько довго не розумів, що подібні заяви цілком правдиві. Втім, з критикою і засудженнями з боку батьків, благо, виконавиця не стикалася.

Окуляри і сережка з хрестом у вусі — частина стилю і образу. Релігійні та будь-які інші мотиви тут не мають жодної підстави. І так, хіба вона не прекрасна в чоловічих костюмах? Якщо ви ще не бачили її вживу, не прогавте можливість наступного разу lp купити квиток!

Лора Перголицци, або LP — це особистість, яка гідна того, щоб про неї знати!