Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Лілія Ребрик — квитки на вистави з Лілією Ребрик в Києві. Афіша з розкладом вистав на 2019 рік. TicketHunt.

В наступному місяці

    ПОДІЙ НЕ ЗНАЙДЕНО

полювати на подібних виконавців

Лілія Ребрик — квитки на вистави з Лілією Ребрик в Києві. Афіша з розкладом вистав на 2019 рік. TicketHunt.

Згорнути >

Дитя весни Лілія Ребрик

Якщо чесно, то її ім'я — Ліліана! Вона любить французьку мову, ментоловое морозиво і весну. Ще вона неймовірно красива, але для успішної акторської кар'єри, це, скоріше, додаткова перешкода. Не секрет, що і глядачі, і кастинг-менеджери, і режисери схильні поділяти акторів за типажами. І якби Лілія не була сверхталановита і не мала бійцівський характер, то довести свою спроможність на театральній сцені їй було б складно. На щастя, період, коли щось комусь потрібно було доводити, вже минув. Сьогодні пані Ребрик — суперзірка. А швидкість, з якою «розлітаються» квитки на її вистави, зайве тому підтвердження. Тому, якщо хочете побачити виставу з Лілією Ребрик, рекомендуємо купити квиток заздалегідь. Нагадаємо, що оплату можна здійснити онлайн, також можлива доставка квитків.

Афіша вистав з Лілією Ребрик на 2019 рік

Уже багато років актриса і телеведуча залишається резидентом «Молодого театру», де блищать Олексій Вертинський, Станіслав Боклан, Ірма Вітовська та ще десяток зірок першої величини театральної сцени Києва. В активі Лілії майже тридцять ролей! Цього року Лілія Ребрик грає в шести виставах:

  1. «Різня»;
  2. «Голубка»;
  3. «Кайдаші»;
  4. «Дядя Ваня»;
  5. «Місто сонця»;
  6. «Підступність і кохання».

Певно, не слов'янська, нордична краса актриси залишається головною причиною її органічності в творах європейських класиків. Саме так ми уявляємо собі жінок 18-19 століття.

Особливо здорово Ребрик виглядає в п'єсах зарубіжних класиків — Шиллера та Ібсена. Критики виділяють роботу в постановці «Місто сонця» (Ібсен), де Лілія грає дружину Майстра. Прем'єра цієї вистави відбулася в кінці 2017-го року. Мабуть, це поки що улюблена п'єса Ребрик. У всякому разі, вона сама неодноразово висловлювалася про важливість цієї роботи в своїй кар'єрі театральної актриси. Квитки на ці вистави Ребрик рекомендуємо купувати заздалегідь, тому що це якраз той випадок, коли публіка розділяє точку зору критиків.

Інші проекти Лілії Ребрик

У той же час Лілія успішно знімається в сучасному кіно і є ведучою кількох ТВ-проектів на каналах України. Фільмографія актриси налічує 50 фільмів. Було б більше, але народження дітей змусили Ребрик відмовитися від деяких пропозицій в кіно. Хоча робота в театрі в період вагітності практично не переривалася. Зі свіжих кінопроектів виділимо роботу в гумористичному серіалі «Папанькі» (АйСіТіВі), в якому Лілія відмінно вписалася в акторський ансамбль учасників «Дизель-Шоу». Також відзначимо серіал «Кримінальний журналіст», який вийшов на екрани в 2019 році. Це перша робота нашої зірки після народження другої дочки. Впевнені, найголовніші роботи в кіно у Лілії ще попереду.

Не можна не згадати проект «Танці з зірками», завдяки якому Лілія засвітилася на екранах і ... знайшла свою другу половинку. І хоча проект давно в минулому, однак в планах актриси продовжити цей формат у вигляді власної школи сценічної майстерності, де танцям приділятиметься окреме місце. Впевнені, що і цей проект Ребрик по плечах — ще не бувало такого, щоб Лілія не доводила почате до логічного результату. Бажаємо актрисі і її сімейству удачі. І чекаємо всіх шанувальників таланту Ребрик на її виставах. Замовлення квитків можна здійснити онлайн.