Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Театр Актор — квитки на вистави театру Актор в Києві і афіша з розкладом виступів в 2019. TicketHunt.

    ПОДІЙ НЕ ЗНАЙДЕНО

полювати на подібних виконавців

Театр Актор — квитки на вистави театру Актор в Києві і афіша з розкладом виступів в 2019. TicketHunt.

Згорнути >

Новий «Актор»

Незважаючи на багаторічну історію київський муніципальний театр «Актор» особливо не відзначався останні роки. Однак після святкування 30-річного ювілею (2017) в театрі почалися суттєві зміни: колектив очолив молодий, епатажний і амбітний керівник Слава Жила, відбулася зміна поколінь акторів, в репертуарі з'явилися незвичайні постановки. Вистави театру «Актор» стали збирати повні зали і про нього дізналися в ширшому колі столичних шанувальників театрального мистецтва. Через два роки життя «по-новому» можна сказати, що новий художній керівник довів — державний театр може бути і успішним, і ультрасучасним, залишаючись при цьому муніципальним. Хоча класика як і раніше в репертуарі є. Квитки на вистави театру «Актор» ви завжди зможете купити на сторінці події.

Афіша театру «Актор» на 2019 рік

Як ми вже сказали, після помітного оновлення програми для класиці місце все ж залишилося. Причому режисерам вдалося «зробити нудного Чехова» абсолютним театральним бойовиком або блокбастером. Йдеться, звичайно, про виставу «Ведмідь і Освідчення» на дві дії за двома п'єсами Антон Палича. Поруч з класикою в афіші театру «Актор» відмінно виглядають нові хіти:

  • «Бійцівський клуб»;
  • «Приємна несподіванка»;
  • «Сім розгніваних джентльменів».

А також ряд експериментальних проектів, таких як: «Схід-захід» і «Великі диктатори». Слідом за сучасними постановками в театр потягнулася молодша публіка. З'явилися свої зірки і зірочки — Вікторія Муштей, що потрапила в номінацію «Кращий дебют» в рамках «Київської пекторалі», Петро Русаненко, Олександр Жила (молодший брат художнього керівника, який відвойовував собі місце в трупі на загальних підставах). Поруч з перспективною і майстерною молоддю відмінно виглядають народні метри — Олексій Вертинський, Ада Роговцева, яка грає в автобіографічному проект «Свідоцтво про життя», Анатолій Гнатюк... Квитки на вистави за участю зірок шукайте на нашому сайті — на сторінці заходу або на персональних сторінках акторів. Ціна квитків помірна.

Просвітницька діяльність театру «Актор»

Разом з успіхами в «новому житті» театр не кидає свої старі проекти: як і раніше працює школа акторської майстерності, причому не тільки для дітей і підлітків, а й для дорослих. Нехай не всі випускники пов'язують свою подальшу долю з театром, але спікерські навички, почуття ритму і прекрасного знадобляться в житті кожного. Кожен курс триває 15 занять, а педагогами виступають топові актори театру «Актор». Також є набір на курс режисури, де викладають кращі театральні режисери України з інших театрів Києва: Стас Жирков, Тамара Трунова, Влада Белозеренко — всі діючі режисери столичних театрів.

Роль особистості в успіху театру «Актор»

Звичайно, останні успіхи театру тісно пов'язані з ім'ям нового керівника — Слави Жили. Сам художній керівник завжди мріяв про акторську професію, тому що батьки були з театрального середовища. Однак через відсутність музичного слуху хлопець вступив на режисерський факультет. Після цього працював як театральний продюсер в компанії «RB Group», а потім виграв конкурс на посаду керівника муніципального театру «Актор». Може бути, ми, звичайно, і втратили великого актора в його особі, зате натомість отримали класний театр і цілу плеяду крутих акторів. Залишається купити квиток і переконатися в цьому особисто.