Найближчі концерти Jungle

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Jungle (Джангл),
натисніть на кнопку:

Подробиці Jungle (Джангл)

Згорнути >

З 01 листопада 2021 року на події допускаються відвідувачі за наявності одного з наступних документів:

- Сертифікат про вакцинацію, дві дози.
- Документ, який підтверджує негативний результат тестування на COVID-19 методом ПЛР або негативний експрес-тест на антиген чи антитіла до COVID-19 проведеного не більше, як за 72 години до відвідування концерту.
- Документ, що підтверджує одужання від COVID-19.

Ці обмеження не застосовуються до осіб віком до 18 років.

Jungle4eva! Тобто Jungle (Джангл) завжди! Так двоє британських хлопців Том Макфарланд та Джош Ллойд-Ватсон назвали Ютуб-канал гурту. І справді, стиль EDM (Electronic dance music), який несе світові цей гурт з Лондона, є безсмертним. Навіть затяті рокери і панки та випускники консерваторії не проти відірватися під танцювальний біт 120 ударів на хвилину. Особливо якщо це композиція цікавого колективу. Пропонуємо відірватись і вам. Концерт гурту Jungle відбудеться 19 травня 2022 року о 20:00 на майданчику Арт-заводу «Платформа».

 

 J&T

Так звали Джоша та Тома у школі. Так-так, хлопці знайомі з раннього дитинства. Зазвичай, подібні обставини провокують виникнення рок-гуртів. Проте хлопці були естетами — їх приваблювала естетика фанку 70-х минулого століття: бас, високий вокал і перкусія. Здається, легкий жанр. Проте працювати у цьому напрямі музики набагато складніше, ніж у панк-року. Справа ускладнювалася бажанням грати живцем, з живими інструментами. Для цього парочці довелося залучити до колективу інших музикантів, що знову ускладнило завдання. Проте всі труднощі обернулися перевагою — на виході вийшла якісна музика, яку хочеться слухати і під яку тягне рухатися.

Перший сингл The Heat, який з'явився 21 жовтня 2013 року, став подією. Лондонських чоловіків оцінили фахівці з БіБіСі. Номінація на BBC Sound of 2014 стала щасливим квитком у майбутнє. У тому ж році Джангл відіграли на ряді фестивалів, і виявилося, що їхня музика чудово сприймається на великих концертних майданчиках. Купити квиток на концерт Jungle у Києві можна на сторінці цього анонсу. Всі квитки на концерти Jungle на інші дати чекають на персональної сторінці колективу.

Релізи

Гурт не париться концептуальними альбомами. Саме їхнє існування — вже концепція. Хлопці приділяють багато уваги естетиці — оформленню та візуалізації своїх композицій. В активі гурту три альбоми. Найсвіжіший — Loving in Stereo — з'явився у 2021 році. У релізі взяли участь 41 особа, серед яких є дуже відомі музиканти. Критики зустріли альбом дуже тепло — 81 бал зі 100. EDM крокує планетою. Jungle4eva! Купити квиток на концерт Jungle рекомендуємо наперед.

Замовити і купити квитки на "Jungle (Джангл)" в місті Київ, (Арт-завод Платформа) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 19 травня 2022 20:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону