Найближчі виступи Сергій Орлов

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Сергій Орлов,
натисніть на кнопку:

Подробиці Сергій Орлов

Згорнути >

З 01 листопада 2021 року на події допускаються відвідувачі за наявності одного з наступних документів:

- Сертифікат про вакцинацію, дві дози.
- Документ, який підтверджує негативний результат тестування на COVID-19 методом ПЛР або негативний експрес-тест на антиген чи антитіла до COVID-19 проведеного не більше, як за 72 години до відвідування концерту.
- Документ, що підтверджує одужання від COVID-19.

Ці обмеження не застосовуються до осіб віком до 18 років.

Один із головних коміків пострадянського простору Сергій Орлов дасть концерт у Києві. Концерт Сергія Орлова відбудеться 29 квітня 2022 року о 19:00 у Жовтневому палаці. Всім шанувальникам свіжого гумору суворо рекомендуємо. Чи виступатиме комік в інших містах України, поки що невідомо. Проте всі квитки на концерти Орлова чекатимуть на персональної сторінці артиста.

Звідки дме новий стендап?

Сергій народився і виріс у глибинці Росії, у селищі, де головною розвагою серед підлітків було, хто раніше потрапить до в'язниці. Як ви бачите, майбутня зірка стендапу цей конкурс програв. І коли його товариш, що відкинувся, запитав: «Хто ти за життям», Орлов не знайшов що відповісти. Тому що у 12 років він ніяк не мріяв про стендап на великій сцені. Деталі цієї історії краще почути від самого учасника. Комік у своїх програмах виступів так чи інакше стосується періоду свого дорослішання. І зауважимо, ніколи не повторюється, настільки було багате його життя в маленькому незатишному селищі десь на краю цивілізації.

Там, у рідному селищі, було стільки подій, що артист зовсім не прагне туди повертатися фізично. Але серцю не накажеш. Як каже поет, що робити, якщо — перемога серця над розумом? Тому Сергій заміняє свою фізичну присутність у рідних місцях, сатирою на той спосіб життя. І робить це справді майстерно. Приходьте і переконайтеся самі. Тільки не забудьте купити квиток на концерт коміка Сергія Орлова. У Києві стендапер буває не часто, тому рекомендуємо подбати про квитки заздалегідь.

Дещо про манеру

Його стендап відрізняється тонким підходом. Орлов чудово знає, як живе периферія. Дехто порівнює його з кінорежисером Юрієм Биковим. Ми б сказали, що Сергій набагато тонший — він, швидше, Чехов російського стендапу. Юрій Дудь дав точну характеристику його жартам: комедія російської хтоні. А з Биковим Орлова можна порівняти хіба що за темою, яку артист зачіпає у своїх виступах. Проте ми боремося за те, щоб кожен глядач склав власну думку. Залишилось купити квиток на концерт Сергія Орлова.

Замовити і купити квитки на "Сергій Орлов" в місті Київ, (МЦКМ (Жовтневий палац)) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 29 квітня 2022 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону