Найближчі концерти Imagine Dragons (Імеджн Дрегонс)

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Imagine Dragons (Імеджн Дрегонс),
натисніть на кнопку:

Подробиці Imagine Dragons (Імеджн Дрегонс)

Згорнути >

Mercury (Меркурі) — таку назву отримав світовий тур культового американського гурту. Звичайно, ви здогадалися, що йдеться про Imagine Dragons (Імеджн Дрегонс), які вже вдруге приїдуть до нашої країни. Європейська частина туру розпочнеться у Празі 30 травня 2022 року, а завершиться грандіозним шоу у Парижі 16 липня. Всі квитки на концерти Imagine Dragons чекають на вас на персональної сторінці колективу. На щастя, українським шанувальникам не треба їхати до Франції. Концерт Imagine Dragons відбудеться 3 червня 2022 року о 19:00 на НСК «Олімпійський».

«Mercury» — «Act I»

П'ятий альбом хлопців із Лас-Вегасу, який посів третє місце в американському та британському чартах, увійшов також до списку найзначніших подій торішньої осені. Реліз з'явився у вересні. В успіху сумнівів не було, тому що раніше випущені сингли, що увійшли до альбому, отримали гарний відгук публіки. З цієї причини рекомендуємо купити квиток на концерт Imagine Dragons у Києві заздалегідь. На єдиний виступ «Драконів» з'їдуться фани з усієї країни і навіть близького зарубіжжя.

Утім, щодо синглів «Драконам» рівних немає — вони єдиний гурт у світі, який має цілих три сингли з діамантовим статусом: Radioactive, Believer та Demons — кожен із цих треків має в активі тираж понад 10 мільйонів. Феноменальний результат! Можливо, до дати київського виступу список діамантових треків поповниться. Практично, кожна композиція у новому альбомі цілком цього заслуговує.

Що незвичайного?

Якщо успіх альбому був передбачуваним, то загальне звучання платівки «Mercury» — «Act I» виявилося несподіваним — і для критиків, і для публіки. «Дракони» пішли на експеримент, і не помилилися. Завдяки Ріку Рубіну, який спродюсував новий альбом, гурт зазвучав по-новому. Дещо нагадає вам Muse або Radiohead, а деякі речі звучать так, що згадується Depeche Mode або Prince. Одне слово, це абсолютно інтертекстуальний реліз, що особливо імпонує меломанам зі стажем.

Нагадаємо, що Рік працював з багатьма грандами інді-музики і жодного разу не допускав проколів. Особливо виділимо його роботи з Metallica, Red Hot Chili Peppers та Джонні Кешем. Це означає, що концертне звучання Imagine Dragons буде не гіршим за студійне. Нам залишається купити квиток на концерт Imagine Dragons і набратися терпіння.

Замовити і купити квитки на "Imagine Dragons (Імеджн Дрегонс)" в місті Київ, (НСК "Олімпійский") Ви можете на tickethunt. Подія пройде 3 червня 2022 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону