Найближчі концерти Till Lindemann (Тілль Ліндеманн)

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Lindemann. ICH HASSE KINDER (Линдеманн. Іх Хассе Кіндер),
натисніть на кнопку:

Подробиці Lindemann. ICH HASSE KINDER (Линдеманн. Іх Хассе Кіндер)

Згорнути >

З 01 листопада 2021 року на події допускаються відвідувачі за наявності одного з наступних документів:

- Сертифікат про вакцинацію, дві дози.
- Документ, який підтверджує негативний результат тестування на COVID-19 методом ПЛР або негативний експрес-тест на антиген чи антитіла до COVID-19 проведеного не більше, як за 72 години до відвідування концерту.
- Документ, що підтверджує одужання від COVID-19.

Ці обмеження не застосовуються до осіб віком до 18 років.

 

Лідер німецького андерграунду з Rammstein (Рамштайн) Till Lindemann (Тілль Ліндеманн) на самому початку 2022 року приїде до України зі своїм сольним проектом. Всі квитки на концерти Lindemann чекають на вас на персональній сторінці музиканта, який відправився в тур зі своїм новим шоу Ich Hasse Kinde (Їх Хассе Кіндер — Я ненавиджу дітей). Провокативна назва повністю в дусі гера Тилля. Також відома його пристрасть до масштабних шоу, тому на нас чекає щось мега-грандіозне. Концерт Lindemann відбудеться 18 січня 2022 року о 20:00 в клубі StereoPlaza (СтереоПлаза).

Історія питання

Талановитий музикант і геніальний шоумен Тілль Ліндеманн обкатав неоднозначну назву ще в середині 2021 року, коли випустив однойменну композицію. Хоча це скоріше не кліп, а міні-фільм. Таким чином Тілль осідлав відразу кілька гарячих тем: шкільний буллінг, помста, насильство і незакриті гештальти. У сюжеті кліпу герой звинувачується у вбивстві своїх однокласників нібито з почуття помсти за знущання, які йому довелося виносити під час навчання в школі. Дії відбуваються в столиці СРСР в самий розпал Перебудови — в 1989 році.

Як цей сюжет розгорнеться на сцені, можна тільки передчувати. Адже Тілль — чемпіон масштабної сценографії. Крім нього хіба що хлопці з Metallica можуть претендувати на першість. Нам же залишається купити квиток на концерт Lindemann в Києві.

Історія проекту

Метал-проект імені себе Тілль запустив ще в 2015 році. Разом з ним цю історію рухає легендарний Петер Тегтгрен. Хлопці познайомилися в Швеції ще сто років тому. За легендою, знайомство відбулося через бійку з байкерами. Але є інформація, що Тілль відвідував студію Петера, де записувалися абсолютно все гранди метал-сцени останніх 20-25 років. Дивак дивака бачить з далека, тому Тілль і Петер не могли не зійтися. Злиття відбулося, коли основний проект Тилля, Rammstein узяв творчу паузу. А розійшлися музиканти, коли зрозуміли, що не можуть уже бути разом. Тілль з Lindemann пішов своєю дорогою, Петер — пішов своєю. Нових колег Тилля ми як-раз і побачимо в цей вечір. Купити квитки на концерт Lindemann рекомендуємо заздалегідь.

Замовити і купити квитки на "Lindemann. ICH HASSE KINDER (Линдеманн. Іх Хассе Кіндер)" в місті Київ, (Stereoplaza (Стереоплаза)) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 16 листопада 2022 20:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону