Найближчі концерти Тіна Кароль — квитки на концерти Тіни Кароль в Києві і афіша з розкладом виступів в 2019. TicketHunt.

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Miss Ukraine 2021 (Міс Україна 2021),
натисніть на кнопку:

Подробиці Miss Ukraine 2021 (Міс Україна 2021)

Згорнути >

Двадцять тисяч (!) анкет, двадцять тисяч претенденток з усіх кінців України надіслали свої презентації для участі в ювілейному конкурсі, який повинен визначити, хто ж найкрасивіша і приваблива пані нашої країни. Уявіть, як було нелегко членам журі! Хоча, напевно, кожен хотів би хоча б трошки побути на їхньому місці. Однак вони впоралися, відібравши для участі в конкурсі кращих з кращих. Приходьте, не пошкодуєте. До речі, крім самого конкурсу глядачів розважатимуть зірки українського шоу бізнесу. Список учасників читайте нижче. 30-й Національний конкурс «Miss Ukraine» відбудеться 21 жовтня 2021 року о 18:30 у Палаці «Україна».

Нюанси відбору

Щоб відібрати 25 фіналісток, членам журі було потрібно декілька місяців. Складність полягає не тільки в красі претенденток. Зрештою, щоб стати кращою, недостатньо володіти ідеальними пропорціями і милою посмішкою, тому що ці якості мають мільйонів українок. Тут потрібно щось унікальне. Тому в ТОП-25 увійшли не тільки моделі, а й студентки українських, європейських, американських ВНЗ, викладачки та бізнесвумен. Тобто, перед нами з'являться ті, яких можна сміливо назвати генофондом нації. Купити квиток на 30-й Національний конкурс «Miss Ukraine» в Києві можна прямо на сторінці анонсу.

Гості вечора і артисти

Перш ніж представити артистів, скажемо кілька слів щодо ведучих вечора. Оголошувати учасниць, а також розважати нас своїми жартами та дотепами будуть: Володимир Дантес, Тарас Цимбалюк, Тимур Мірошниченко та Влад Яма. Кожен з них здатний тримати зал поодинці. Однак організатори вирішили зробити нам мега-подарунок, тому нудьгувати в цей вечір нам не доведеться.

На сцені Палацу «Україна»:

  • Тіна КАРОЛЬ,
  • MONATIK,
  • DOROFEEVA,
  • GO_A,
  • THE HARDKISS,
  • АРТЕМ ПИВОВАРІВ,
  • WELLBOY,
  • KADNAY,
  • TVORCHI.

 

Хоча головна інтрига вечора, це ім'я нової Miss Ukraine 2021, проте, погодьтеся, що перераховані імена артистів і назви колективів — це також вагомий привід купити квиток на 30-й Національний конкурс «Miss Ukraine». Побачимося у залі Палацу «Україна», друзі.

Замовити і купити квитки на "Miss Ukraine 2021 (Міс Україна 2021)" в місті Київ, (Палац Україна) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 21 жовтня 2021 18:30

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону