Найближчі концерти ДахаБраха

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про ДахаБраха,
натисніть на кнопку:

Подробиці ДахаБраха

Згорнути >

З 01 листопада 2021 року на події допускаються відвідувачі за наявності одного з наступних документів:

- Сертифікат про вакцинацію, дві дози.
- Документ, який підтверджує негативний результат тестування на COVID-19 методом ПЛР або негативний експрес-тест на антиген чи антитіла до COVID-19 проведеного не більше, як за 72 години до відвідування концерту.
- Документ, що підтверджує одужання від COVID-19.

Ці обмеження не застосовуються до осіб віком до 18 років.

 

Чия музика грає в серіалі «Фарго» і в навушниках Девіда Бекхема? Хто може зварити кашу з сокири тріп-хопу, джазу, африканських ритмів, слов'янських наспівів і психоделіки? Кого з українських музикантів за кордоном чують частіше, ніж на батьківщині? Через кого не спить Сіетл? На ці питання будуть відповіді, якщо купити квиток на концерт гурту «ДахаБраха» — в Україні це обійдеться дешевше, ніж в Сан-Франциско або Берліні. Після серії виступів у США українська легенда повертається на батьківщину, щоб влаштувати грандіозне шоу для шанувальників-співвітчизників!

Секрет чарівництва: версії та спростування

Препарувати творчість гурту — справа невдячна. Це все одно що намагатися визначити сорт помідорів в звареному борщі. У подібних випадках обмежуються єдиним словом — чудо. Однак щодо джерел чарівництва у критиків є версії.

Одні вважають, що під шапки дівчатам закачують звеселяючий газ, який протягом виступу поступово виходить назовні крізь козячу шкіру папах. Інші вказують на віолончель — чарівний інструмент, обертони якого викликают відчуття метеликів в животі. Треті наполягають на версії з барабанами, вібрації від яких резонують із черепною коробкою через що посилюється кровообіг мозку, а волосся у слухачів стає на дибки.

Але всі ці версії неспроможні: по-перше, магія «ДахаБраха» однаково сильно діє на клубних та фестивальних майданчиках. А закачати стільки закису азоту під шапки, щоб вистачило на п'ять гектарів площі і кілька тисяч людей, неможливо. Версія з метеликами — красива, проте антинаукова. Ніякі метелики всередині людини літати не можуть — тільки зовні. Нарешті, барабани, хоча і шаманський інструмент, але вони є у всіх виконавців, навіть у тих, хто грає відверту лажу. А якщо ви побуваєте на виступі «Дахи», то ви зрозумієте, що це круто. Концерт гурту «ДахаБраха» у Києві відбудеться 4 грудня 2021 року о 19:00 в Жовтневому палаці.

Секретний інструмент

Весь секрет криється в голосах музикантів і звуках. Голос — це те, що досі не навчилися синтезувати електронщики. Мається на увазі не те, чим говорить навігатор в смартфоні, а саме голос як інструмент. Те, що витягується зв'язками людини, прямо потрапляє в нашу підсвідомість. Це поклик наших предків в широкому сенсі слова — кроманьйонців. Тому творчість «Дахи» «заходить» і нам, і жителям Європи однаково легко. Це ще раз доводить, що всі ми з однієї печери, панове. Неандертальці знищені, а інших ворогів у нас немає, крім нас самих. А значить, де б ми не знаходилися, нам потрібно купити всі квитки на концерти гурту «ДахаБраха», прийти, приїхати, прилетіти до Києва і гарненько відтягнутися в колі родичів!

Замовити і купити квитки на "ДахаБраха" в місті Київ, (МЦКМ (Жовтневий палац)) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 4 грудня 2021 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону