Найближчі концерти Artik & Asti (Артик та Асті)

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про ARTIK&ASTI Всі Хіти!,
натисніть на кнопку:

Подробиці ARTIK&ASTI Всі Хіти!

Згорнути >

Приємно, коли артисти, які досягли успіху в чужих краях, приїжджають на батьківщину вже в статусі суперзірок. Особливо приємно, якщо їхні досягнення стали можливими не завдяки божевільним інвестиціям, а виключно через талант і працьовитість. Ви, звичайно, здогадалися, про кого йде мова. Концерт ARTIK & ASTI Всі Хіти! відбудеться 28 серпня 2021 року о 20:00 в КВЦ «Парковий». Інформація про виступи в інших містах України ось-ось, на підході. Тому підписуйтесь на наші новини, щоб першими дізнаватися про деталі гастрольного туру дуету. Всі квитки на концерти ARTIK & ASTI чекатимуть на вас на персональній сторінці колективу.

«Антистрес» і щасливе продовження

Проект виник в Києві ще в 2010 році. Незважаючи на українське походження, ARTIK (Артем Умрихин) і ASTI (Анна Дзюба) відразу цілилися на ширшу аудиторію. Для цього у Артема були всі передумови. Влітку 2010 року Артик спільно з Золотим зняв промовідео для клубу «ЖАРА» (Москва). Потім була співпраця з такими російськими виконавцями як Юлія Савічева, Джиган, L'One... Одним словом, Артем уже обзавівся потрібними зв'язками і напрацював кваліфікацію, щоб потужно стартувати на всьому пострадянському просторі. Єдине, що його зупиняло — відсутність підходящої вокалістки. Але тут з'явилася Анна — вона володіє неабиякими вокальними даними, і справа пішла.

Перший сингл дуету записувався в київській студії. Однак перший альбом #РайОдинНаДвоих (2013 рік) вийшов і просувався вже на російських майданчиках — Яндекс-Музика і Яндекс-Радіо. Дует помітили, почалися гастролі. Але по-справжньому проект вистрілив в 2015 році, коли вийшов другий альбом «Здесь и Сейчас». З цього моменту успіх розвивався по експоненті, і сьогодні дует перебуває на черговому піку популярності. Що ж, тим приємніше буде зустрітися в рідних теренах. Купити квиток на концерт ARTIK & ASTI Всі Хіти! можна прямо на цій сторінці.

«Грустный дэнс» на Олімпі

15 лютого 2019 року відбувся реліз синглу «Грустный дэнс», який вивів дует на орбіту, де живуть самі топові і найдорожчі виконавці пострадянського простору. Подумати тільки, 230 мільйонів переглядів кліпу в Ютубі! Артистів, здатних показувати такий результат, можна перерахувати по пальцях. Однак Артем впевнений, що це не є межа. Наступний етап — мільярд! Щоб стати «єдинорогом» в своєму жанрі, Артик дуже ретельно підходить до вибору композицій. Хто знає, може майбутній супер-хіт прозвучить саме в цей вечір. Поспішайте купити квиток на концерт ARTIK & ASTI Всі Хіти !. У Києві хлопці виступають не часто, тому в день концерту квитків може і не бути.

Замовити і купити квитки на "ARTIK&ASTI Всі Хіти!" в місті Київ, (ВДНГ) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 28 серпня 2021 20:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону