Найближчі виступи 20TH CENTURY MUSIC FEST (ХХ Століття Мьюзік Фест)

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про 20TH CENTURY MUSIC FEST (ХХ Століття Мьюзік Фест),
натисніть на кнопку:

Подробиці 20TH CENTURY MUSIC FEST (ХХ Століття Мьюзік Фест)

Згорнути >

Згадуючи 90-е, одні скажуть Do not Turn Around (Не оглядайся), а інші — It's a beautiful life (Життя прекрасне). Швидше за все, і ті, і інші — мають рацію. Якщо це не стосується музики. Не секрет, що не всім до душі «кальянний реп про сук». Представники старшого покоління звикли до більш змістовних текстах, і віддають перевагу більш мелодійним трекам. Чесно кажучи, і серед молоді таких чимало. Тому музика 90-х ще довго буде присутня в наших плей-лістах. А як щодо справжніх запальних дискотек? Без проблем! В Одесі навіть відбудеться грандіозна вечірка за участю мега-зірок зарубіжної поп-музики. На узбережжі Чорного моря висадиться справжній десант виконавців, чиї імена змушують наші серця битися зі швидкістю 120 ударів на хвилину. Лайнап дивіться нижче. Концерт 20TH CENTURY MUSIC FEST (Фестиваль «ХХ Століття Мьюзік Фест») відбудеться 6 серпня 2021 року о 20:00 на стадіоні «Чорноморець».

Хто буде?

Почувши імена музикантів і колективів, у вас виникне непоганий привід відправитися в Південну Пальміру не тільки за фірмовим чорноморською засмагою, але й заради приємної компанії. Судіть самі:

  • Шведський гурт Ace of Base (Ейс оф Бейз);
  • Британський бойзбенд East 17;
  • Німецький гурт Snap!

 

Погодьтеся, відмінний лайнап! Так думають тисячі шанувальників музики 90-х. Саме з цієї причини ми рекомендуємо заздалегідь купити квиток на концерт 20TH CENTURY MUSIC FEST. В Одесі в ці дні буде тьма гостей, тому квитки можуть закінчиться задовго до початку фесту.

Секрет популярності музики 90-х

Тут все просто: добре знайомі мелодії і ритми повертають нас в ті часи, коли можна було проспати лекцію, колоквіум або навіть захист диплому. Хоча ні, випадків, коли студент «забивав» на захист зовсім небагато. Все-таки гроші сплачені (Жарт). Все-таки, комісія чекає, а в гуртожитку вже приготовлений святковий стіл, на якому з нагоди такого великого свята очікується не тільки кілька та банка томатного соку, але й навіть якась подоба святкових страв на штиб смаженої картоплі на салі з села . Хоча були в 90-е вечірки, де стіл бував багатший, і єдине, що об'єднувало компанії — це музика! Так буде і цього вечора, якщо ви встигнете купити квиток на концерт 20TH CENTURY MUSIC FEST. Побачимося в Одесі, друзі!

Замовити і купити квитки на "20TH CENTURY MUSIC FEST (ХХ Століття Мьюзік Фест)" в місті Одесса, (Стадіон "Чорноморець") Ви можете на tickethunt. Подія пройде 6 серпня 2021 20:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону