Найближчі концерти 5’nizza (П'ятниця)

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

подія 5

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про 5'NIZZA (П’ятниця),
натисніть на кнопку:

Подробиці 5'NIZZA (П’ятниця)

Згорнути >

Свого часу Андрій Запорожець і Сергій Бабкін заклали фундамент нової української рок-музики. Саме після перших релізів дуету 5'NIZZA (П'ятниця) стало зрозуміло, що наш рок і «російський рок» пішли різними шляхами. З того часу минуло понад 20 років, а їхня музика досі слухається свіжо. Шкода, що зайняті в своїх проектах Сергій Бабкін та Андрій Запорожець збираються разом не часто. Всі квитки на концерти гурту 5'NIZZA шукайте на персональній сторінці колективу. Найближчий виступ чекає на нас зовсім скоро: концерт дуету 5'NIZZA відбудеться 30 травня 2021 року о 20:00 на Арт-заводі «Платформа».

Від заходу до світанку!

У якийсь момент шанувальників творчості 5'NIZZA буквально приголомшила новина про припинення спільної діяльності дуету. Закрити проект на піку популярності здатні виключно справжні рокери, які ставлять творчість вище за матеріальних благ. Одне заспокоювало — хлопці розійшлися без скандалу, а значить надія на нові релізи залишалася. Строго кажучи, дует не оголошував про кінець. Йшлося про перерву. І Сергій Бабкін, і Андрій Запорожець потребували відпочинку. Кожен пішов своєю дорогою, і як здорово що шляхи музикантів іноді перетинаються. Нам же залишається чекати і сподіватися на більш часті зустрічі. Купити квиток на концерт 5'NIZZA в Києві рекомендуємо заздалегідь.

Кожен відпочиває по-своєму

Якщо Андрій Запорожець як і раніше концентрується на музиці в рамках проекту SunSay, то інтереси його колеги і партнера помітно ширше. Сергій Бабкін активно займається театром, випускає сольні альбоми і бере участь в ТВ-шоу. За останні кілька років Сергій перетворився на справжню зірку телеекрану. До чисто музичних ТВ-проектів додалася «Ліга сміху».

Хто знає, може поступово Сергій прийде до власного стендап-шоу. Для цього у нього є все: харизма, добра вдача, чудове почуття гумору і фірмова пластика, яку він відточує в рамках театральної сцени. Але найголовніше — це армія шанувальників в Інстаграме. Чотириста тисяч (!) реальних користувачів, які стежать за життям музиканта і артиста — відмінна база для експериментів в жанрі гумору. Що ж, будемо чекати від зірки нових починань. А поки є можливість кайфанути під пісні дуету, не будемо упускати такої можливості. Купити квиток на концерт групи 5'NIZZA можна прямо на цій сторінці.

Замовити і купити квитки на "5'NIZZA (П’ятниця)" в місті Київ, (Арт-завод Платформа) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 30 травня 2021 20:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону