Найближчі концерти Рок-опера Моцарт

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Rock MOZART LE CONCERT (Рок Моцарт Ле Концерт),
натисніть на кнопку:

Подробиці Rock MOZART LE CONCERT (Рок Моцарт Ле Концерт)

Згорнути >

З 01 листопада 2021 року на події допускаються відвідувачі за наявності одного з наступних документів:

- Сертифікат про вакцинацію, дві дози.
- Документ, який підтверджує негативний результат тестування на COVID-19 методом ПЛР або негативний експрес-тест на антиген чи антитіла до COVID-19 проведеного не більше, як за 72 години до відвідування концерту.
- Документ, що підтверджує одужання від COVID-19.

Ці обмеження не застосовуються до осіб віком до 18 років.

 

Він прожив шалено мало — всього лише 35 років. Однак ось уже понад два століття його ім'я гримить у всіх куточках планети. Його ім'ям називають вулиці і навіть зірки. Як і багато геніїв, Амадей Моцарт пролетів кометою крізь нашу цивілізацію, і хвіст цієї комети ми донині спостерігаємо на музичному небосхилі. Яскравий, харизматичний і безкомпромісний геній, якого справедливо називають першим рокером людства, все його життя — твір мистецтва. У цей вечір ми подивимося на неї ще як на оперу, рок-оперу. ROCK MOZART LE CONCERT (РОК ОПЕРА МОЦАРТ) відбудеться 4 та 5 грудня 2020 року о 19:00 в Палаці «Україна». Організатори забезпечують безпечне розсадження глядачів, саме тому концерт проводиться два дні поспіль.

Історія створення проекту

Мюзикл з'явився у Франції 10 років тому. З тих пір проект вважається одним з найбільш комерційно успішних в індустрії. Тож не дивно, адже сама особистість Амадея Моцарта вже викликає постійний інтерес. Творцям шоу потрібно було тільки вдало представити героя на сцені. Якщо купити квиток на концерт ROCK MOZART LE CONCERT в Києві, то ви самі переконаєтеся, що Дов Аттья і Альбер Коен (Dove Attia et Albert Cohen) впоралися зі своїм завданням чудово! Під прекрасну музику стежити за життєвими перипетіями великого композитора і неординарної людини подвійно цікавіше.

Реквієм

Незважаючи на феноменальну обдарованість, життя Моцарта складалася нелегко з самого дитинства. Зараз достеменно невідомо, що було основною причиною життєвих негараздів та протистоянь в тому числі і з близькими людьми. Можна припустити, що і сам Амадей — не подарунок. Однак точно відомо, що талант юнака також був тригером багатьох неприємностей. Адже він був по суті рок-зіркою, що викликало роздратування суспільства навіть в епоху Просвітництва.

Придворні інтриги таки доконали генія — композитор помер, залишивши Реквієм незакінченним. Родись Моцарт в середині 20-го століття, то навряд чи світ дізнався б Джона Леннона або Міка Джаггера. Так, на думку спадає порівняння саме з хлопцями з ліверпульської четвірки і гурту Rolling Stones (Роллінг Стоунз), яких Амадей затьмарив б з легкістю. Всі квитки на концерти ROCK MOZART LE CONCERT шукайте на персональній сторінці проекту. А тут поспішайте купити квиток на ROCK MOZART LE CONCERT в Києві.

Замовити і купити квитки на "Rock MOZART LE CONCERT (Рок Моцарт Ле Концерт)" в місті Київ, (Палац Україна) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 12 грудня 2021 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону