Найближчі концерти PAIN (Пейн)

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про PAIN (Пейн),
натисніть на кнопку:

Подробиці PAIN (Пейн)

Згорнути >

Все, до чого торкається Peter Tägtgren (Петер Тегтгрен), перетворюється на метал — важкий метал, але з яскраво вираженою мелодикою. Саме по мелодиці ми безпомилково визначаємо проекти «великого шведа» до того, як прочитаємо прес-реліз. Здається, настав уже час так називати Петера? Думаємо, що після таких проектів як War (Во), Hypocrisy (Хіпокрізі), Lock Up (Лок Ап), Bloodbath (Бладбас) і особливо Lindemann (Лінденманн), до якого також причетний «великий німець» Тілль Лінденманн (Till Lindemann). Але в цей вечір ми будемо насолоджуватися улюбленим дітищем Тегтгрена, і це буде велике шоу! Концерт PAIN (Пейн) відбудеться 13 березня 2021 року о 19:00 в клубі Atlas (Атлас). Всі квитки на концерти PAIN в інших куточках Землі чекатимуть на вас на персональній сторінці гурту, відтепер і назавжди :0

Пару крон в скарбничку величі

Peter Tägtgren — мало, що крутий музикант і мультиінструменталіст, так ще й «хресний тато» десятків колективів, хай вибачить нас Петер за використання християнського терміна. У його Abyss Studio (Абісс Студіо) записувалися майже всі культові «металюга» Північної півкулі, включаючи Dimmu Borgir (Дімміт Боргір), Sabaton (Сабатон), Therion (Теріон), Children of Bodom (Чілдрен оф Бодом), Immortal (Іммортал), Dark Funeral (Дак Фьюнерал), Borknagar (Боркнагар) та інші вікінги важкого жанру. Тут впору говорити про клан, на чолі якого гордо височіє постать Петера Тегтгрена. Мабуть, більш освіченої людини в металевому рок годі й шукати. Всі свої навички та вміння він покаже нам в цей вечір. Залишилося тільки купити квиток на концерт PAIN в Києві.

Один за всіх

Ще одна унікальність цього музиканта в тому, що в його улюблену групу немає нікого крім нього: 0 Ні, звичайно в турі Петер привертає музикантів. Але що стосується творчості і роботи в студії, «великий швед» справляється сам. Тобто все звуки — від голосу до писку педалі ударної установки Петер витягує сам. Пейн для нього щось типу лабораторії, де втілюються всі творчі задумки і музичні ходи. Тут народжуються «фішки», які потім розтягуються іншими представниками важкого жанру на цитати. Можна сказати, Peter Tägtgren — це втілення heavy-metal в людському тілі! Впевнені, що повзала на цьому концерті займуть музиканти металевих колективів. Тому рекомендуємо поквапитися з рішенням своїх планів на весну і купити квиток на концерт PAIN сильно заздалегідь.

Замовити і купити квитки на "PAIN (Пейн)" в місті Київ, (Atlas "Атлас") Ви можете на tickethunt. Подія пройде 13 березня 2021 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону