Найближчі концерти Tarja Turunen (Тар'я Турунен)

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Tarja Turunen (Тар'я Турунен),
натисніть на кнопку:

Подробиці Tarja Turunen (Тар'я Турунен)

Згорнути >

Її по-свійськи кличуть по імені абсолютно всі любителі важкої музики — Тар'я (Tarja Turunen), і відразу зрозуміло, про кого йде мова. Екс-вокалістка Nightwish (Найтвіш) знову їде до України. На цей раз візит «снігової королеви метала» пройде в більш відповідний для неї час: концерт Tarja Turunen відбудеться 11 грудня 2020 року о 19:00 в Жовтневому палаці. Чи будуть виступи в інших містах країни як це трапилося в минулому році, на момент створення цього анонсу невідомо. Але про всяк випадок нагадаємо, що всі квитки на концерти Tarja Turunen чекатимуть на вас на персональній сторінці зірки з холодного краю.

Що було, що буде, чим серце заспокоїться...

Ім'я фінської дівчини занадто відомо, щоб її представляти. Однак для неофітів heavy metal ми просто зобов'язані дати кілька ключових фактів творчості культової металістки. Вперше стало зрозуміло, що в родині далеких від музики людей зростає майбутня зірка, в далекому 1980-му році, коли Тар'ї було всього три (!) рочки. Дівчинка заспівала в церковному хорі, а так як в Фінляндії всі один одного знають, то про талановиту вокалістку дізналися багато хто. Здається, тільки заради того, що в церквах розкриваються таланти, ці муніципальні об'єкти потрібно зберегти, а служителям культу — дякувати і все їм прощати :0

Коли Тар'ї виповнилося шість років, прийшла пора вчитися музиці всерйоз. Однак перший її наставник (Пламен Дімов) був в розгубленості, тому що до початку навчання дівчинка могла заспівати абсолютно все з першого разу. Кількість октав і складність музичного твору не грали ніякої ролі — Тар'я брала все ноти, які тільки існують у природі. З роками цю свою здатність вона не тільки не втратила, але довела до божественної досконалості. Якщо хочете почути, як звучить унікальний оперний сопрано в металевому обрамленні, то поспішайте купити квиток на концерт Tarja Turunen. У Києві «снігову королеву» люблять і чекають, саме тому рекомендуємо потурбуватися про квитки заздалегідь.

Зірка зійшла

Пророцтва музичних критиків та рецензентів збулися (інакше і бути не могло) — Тар'я стала зіркою вже в 18 років у складі групи Nightwish. При цьому дівчина продовжувала навчання, ставши студенткою Вищої школи музики в Карлсруе (Німеччина). До слова, цей ВНЗ — alma mater цілої плеяди музикантів зі світовим ім'ям. Через 10 років успішної кар'єри в «Найтвіш», шляхи Тар'ї та інших музикантів розійшлися. Фундаментальна причина (що б не говорили злі язики) полягає в музичних уподобаннях музикантів, а побутові питання і справи сердечні стали просто тригером розлучення. Тарью більше цікавить кросовер (класика в альтернативному виконанні) з металевим ухилом, тоді як решта музикантів Nightwish йти геть від heavy metal не хотіли. Час показав, що дівчина була права. Нам же залишається купити квиток на концерт Tarja Turunen і ще раз в цьому переконатися.

Замовити і купити квитки на "Tarja Turunen (Тар'я Турунен)" в місті Київ, (МЦКМ (Жовтневий палац)) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 6 січня 2023 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону