Найближчі концерти Венський Штраус-Оркестр

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Vienna Philharmonic Strauss Orchestra (Віденський Філармонічний Штраус-Оркестр),
натисніть на кнопку:

Подробиці Vienna Philharmonic Strauss Orchestra (Віденський Філармонічний Штраус-Оркестр)

Згорнути >

З 01 листопада 2021 року на події допускаються відвідувачі за наявності одного з наступних документів:

- Сертифікат про вакцинацію, дві дози.
- Документ, який підтверджує негативний результат тестування на COVID-19 методом ПЛР або негативний експрес-тест на антиген чи антитіла до COVID-19 проведеного не більше, як за 72 години до відвідування концерту.
- Документ, що підтверджує одужання від COVID-19.

Ці обмеження не застосовуються до осіб віком до 18 років.

 

Міні-турне «Штраус-оркестру» по Україні стає доброю передноворічною традицією для всіх любителів класичної музики нашої країни. Всі квитки на концерти Vienna Philharmonic Strauss Orchestra (Віденський філармонічний Штраус-оркестр) шукайте на персональній сторінці оркестру. Вкотре зірки класики везуть до нас знакові твори видатних композиторів. І нехай вас не бентежить прізвище Штрауса в назві колективу. Поряд з шедеврами всієї династії Штраусов прозвучить музика інших не менш геніальних віденців — Моцарта, Гайдна, Брамса ... Одним словом, нас чекає справжній бенкет духу, якщо, звичайно, поспішити і встигнути купити квиток на концерт Vienna Philharmonic Strauss Orchestra в Києві.

Віденська класична школа

Термін «віденська класика» виник услід за плеядою яскравих композиторів, що назавжди змінили уявлення про класичну музику. Точніше, доповнили цю уяву. І Моцарт, і Гайдн, і Бетховен були великими мелодистами. Їх творчість в період другої половини XVIII — першої чверті XIX ст сприймалося сучасниками приблизно так само, як музика «Бітлз» в 60-е XX століття.

Хтось скаже «попса», але насправді прийоми композиції, які застосовували «віденські класики», грунтуються на надзвичайної музичної освіченості, сміливості та широкому музичному горизонті. А від виконавців цієї музики потрібно віртуозне володіння інструментом. Під керівництвом Андраша Деака якраз такі і зібралися, і хто вже бував на концертах його оркестру, легко підтвердить цей факт. Рекомендуємо заздалегідь купити квиток на концерт Віденського філармонічного Штраус-оркестру, тому що число охочих опинитися в залі кожний рік приростає.

Андраш Деак — обличчя колективу

Диригент «Штраус-оркестру» — теж представляє знамениту музичну династію. Його батько, Томаш Деак, великий композитор, але в наших широтах він відомий по легковажної мелодії з культового радянського мультсеріалу «Ну, постривай!». Андраш з дитинства у великій музиці — закінчив Будапештську музичну академію ім. Ліста, потім працював зі знаменитими музикантами, керував оркестрами по всьому світу, співпрацював з оперною дівою Серой Гош, а в 1995-му році визнавався кращим диригентом Угорщини, де великих і талановитих диригентів на душу населення більше, ніж в Україні політологів :) Ймовірно, це один з факторів зрілості суспільства. Абсолютно всі колеги Андраша Деака, з ким йому довелося працювати по обидва боки океану, відгукуються про нього виключно в чудовому тоні. Прийшла також наша черга оцінити його майстерність. Концерт Vienna Philharmonic Strauss Orchestra відбудеться 11 грудня 2020 року о 19:30 в Палаці «Україна».

Замовити і купити квитки на "Vienna Philharmonic Strauss Orchestra (Віденський Філармонічний Штраус-Оркестр)" в місті Київ, (Палац Україна) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 16 грудня 2021 19:30

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону