Найближчі концерти Floyd Revival Orchestra (Флойд Ревайвл Окестра)

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про The Wall. Rock Opera (Зе Волл. Рок Опера),
натисніть на кнопку:

Подробиці The Wall. Rock Opera (Зе Волл. Рок Опера)

Згорнути >

Це лондонський політех дав світові хлопців з Pink Floyd (Пінк Флойд). Мабуть, більше нічим значним цей ВНЗ не відзначився. Хіба що, нобелівським лауреатом Олександром Флемінгом, якого нам так не вистачає в епоху короновірусів. Через 14 років після зустрічі Роджера і Сіда, коли в активі гурту вже були мегахіти та заслуги перед цивілізацією (тільки композиції Money, Wish You Were Here та Shine on You Crazy Diamond чого варті), з'явилася «Стіна» (The Wall). «Флойд» зламали цю стіну і звільнили простір мільйонам рок-музикантів і тисячам рок-гуртам до самого горизонту — на десятки років вперед. Цей альбом поза часом, тому що вийшов раніше, ніж світ був до цього готовий. Потім з'явився однойменний музичний фільм, який до цих пір надихає художників всіх наявних у світі жанрів на створення окремих творів. Але рок-опера у виконанні Floyd Revival Orchestra та Talent d'Argile Ballet стоїть осібно в цьому ряду. Концерт The Wall. Rock Opera (Зе Волл. Рок Опера) відбудеться 12 листопада 2020 року о 19:30 в Палаці «Україна».

Подорож у вічність

Ми вже згадували, що альбом з'явився раніше свого часу. Це стосується і музичної складової — аранжувань, гармоній, композицій — і ідеологічної, якщо так можна висловитися. В ті часи багато гуртів серйозно ставилися до своєї ліриці і сенсів, але як показує час, лише «Стіна» «Флойдів» не просто пережила десятиліття (альбому виповнилося 40 років в 2019 році), але продовжує набирати смисли. Вперше така тенденція була відзначена в листопаді 1991-го, коли несподівано для політиків і «господарів цього світу» зникла стіна, що розділяла саму Німеччину, а також решту світу. Багато хто з прихильників британського гурту застали ті часи і пам'ятають те повітря свободи. Щоб відчути його ще раз поспішайте купити квиток на концерт The Wall. Rock Opera. У Києві шоу подібного масштабу бувають не часто, тому покваптеся з квитками.

Формат концерту

Крім легендарного оркестру в шоу бере участь балет — Talent d'Argile Ballet під керівництвом Йохана Нуса (JOHAN NUS), який відзначився десятками постановок шоу в театрах на Єлисейських полях, в Лас-Вегасі, а також він ставив ТВ- шоу «Франція шукає таланти» і «X-Faсtor». Одним словом, Йохан дуже талановитий постановник шоу, тому вашу увагу ні на секунду не відірве від того, що відбувається на сцені. Судячи з тизеру, це буде неймовірно красиво і грандіозно. Залишилося купити квиток на концерт The Wall. Rock Opera та дочекатися листопада. Щось нам підказує, що зима буде не такою вже й холодної після цього шоу.

Замовити і купити квитки на "The Wall. Rock Opera (Зе Волл. Рок Опера)" в місті Київ, (Палац Україна) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 29 березня 2022 19:30

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону