Найближчі спектаклі Володимир Горянський — квитки на вистави з Володимиром Горянським в Києві. Афіша з розкладом вистав на 2019 рік. TicketHunt.

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

подія Ревізор

Подробиці Ревізор

Згорнути >

Такий акторський склад вдалося зібрати, напевно, виключно в честь свята гумору — 1-го квітня. Поки більшість зірок українського гумору будуть на оглядинах в Одесі, столиця країни залишається в віданні не менш масштабних особистостей. Судіть самі: Вертинський, Горянський, Ребрик, Меламуд... Костюми, декорації, не старіючі гоголівські діалоги та знаменита сцена, що повторюється у всякої установі, коли туди має приїхати ревізор. Ох і дісталося Миколі Васильовичу свого часу за цю п'єсу! Виходить, що не дарма, раз з року в рік постановка збирає повний зал. Саме з цієї причини рекомендується заздалегідь купити квиток на виставу «Ревізор». У Києві, повірте, більш зоряного складу в цей день не запропонує ніхто.

Рука Пушкіна

Вважається, що сюжет комедії підказав Олександр Сергійович. Може злити хотів конкурента? (Жарт). Через рік автор особисто читав п'єсу брилам російської літератури, і кожен присутній був вражений кришталевої самодостатністю кожної репліки, кожної фрази. І Жуковський, і Тургенєв, і навіть їдкий Вяземський миттєво розпізнали в Гоголі величину. А сама п'єса перетворилася в каталог «всього поганого, що є на Русі». Якщо ви забули сюжет, то нижче ми нагадаємо ключові моменти. Ну а якщо все прекрасно пам'ятаєте і хочете повернути відчуття, яке отримує будь-яка культурна людина від влучного і точного слова, то ласкаво просимо за квитками. Вистава «Ревізор» відбудеться 1 квітня 2020 року о 19:00 в Будинку офіцерів ЗСУ.

Фабула

Наша земля завжди була багата на злодіїв та шахраїв. Втім, з цим братом немає дефіциту по всьому світу, проте лише в наших широтах злодійство в особливо великих розмірах залишається безкарним. Так було, так є, але скільки це триватиме, залежить від нас з вами. Єдине, в чому могли дорікнути пройдисвіта, так це за апетити, що не відповідають чину. В'ячеслав Жила злегка актуалізував матеріал. Справді, ну хто сьогодні стане брати хабар породистими цуценятами? (Хіба що розрахуватися ними за газ? :D) Сьогодні злодій пішов універсальний і з логістичної точки зору грамотний — вважають за краще брати валютою. А ось характери залишилися колишніми. І на тлі режисерської актуалізації виглядає це дуже і дуже. Нагадуємо, купити квиток на виставу «Ревізор» краще заздалегідь.

Замовити і купити квитки на "Ревізор" в місті Київ, (Центральний Будинок офіцерів Збройних Сил України) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 15 грудня 2020 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону