Найближчі спектаклі Театро Ді Капуа

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

подія Монологи вагіни

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Монологи вагіни,
натисніть на кнопку:

Подробиці Монологи вагіни

Згорнути >

Американська феміністка Ів Енцлер одного разу прорвала блокаду мовчання на саму незручну тему і прославилася на весь світ. Всі, хто говорили про жіночі статеві органи до неї і після неї, не мають жодних шансів. Вся справа в тому, що текст Ів з'явився в потрібний час в потрібному місці — а саме, коли в світі заговорили про заборону заборонених тем :D Ось такий вийшов каламбур! Крім того, текст у місіс Енцлер вийшов не просто відвертим, але легким, з неабиякою часткою гумору. Якщо ви надумали купити квиток на виставу «Монологи вагіни», будьте впевнені, що ця постановка запам'ятається вам на все життя. Всі квитки на вистави Театро Ді Капуа, де перетворили оригінальний текст в яскравий перфоманс, чекають вас на персональній сторінці театру.

Представтесь будь ласка!

Вистава починається з визначення термінів — як в кращих традиціях філософських диспутів. Виявляється, самий інтимний орган має багато імен і назв. Що люди тільки не придумують, аби не називати речі своїми іменами :0 Спершу нам нагадають найніжніші і місцями несподівані назви, поширені в різних культурах і навіть субкультурах. Повірте, від посмішки утриматися неможливо. Таким чином актриси розгойдують зал, щоб в подальшому глядач не фокусувався на термінах. А далі піде мова про пригоди, які випадають на долю жіночого статевого органу протягом усього життя — від малого до великого, так би мовити. Вистава «Монологи вагіни» відбудеться 3 квітня 2020 року о 19:30 в Будинку кіно. Якщо хочете ненудно провести час, то кращого перфомансу не придумаєш.

Авторку!

Коли цей текст тільки з'явився, на нього відразу обрушилася слава. Деякі критики стверджували, що підвищений інтерес публіки викликаний виключно оригінальністю теми, мовляв, через рік-два все забудуть про «Монологи». Однак злостивці осоромлені — в наступному році театральний світ відзначатиме 25-річчя з того часу, коли перша постановка отримала престижну театральну премію «Обі». На сьогодні п'єса переведена на 45 мов світу і продовжує свій тріумфальний хід по театрах сотень країн. Уже в 21-м столітті Ів Енцлер отримала театральну премію «Тоні», яку вручають виключно за епохальні твори, які змінюють індустрію. Прийшла наш черга оцінити талант авторки. Купити квиток на виставу «Монологи вагіни» в Києві краще заздалегідь, тому що в день показу квитків може й не бути.

Замовити і купити квитки на "Монологи вагіни" в місті Київ, (Будинок Кіно) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 11 березня 2021 19:30

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону