Найближчі концерти Євробачення-2019

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Національний відбір на конкурс Євробачення-2020 ФІНАЛ,
натисніть на кнопку:

Подробиці Національний відбір на конкурс Євробачення-2020 ФІНАЛ

Згорнути >

Букмекери трохи збідніли після півфіналів Національного конкурсу, що ще раз доводить, що прогнози — справа марна. Судіть самі — фіналістка нацвідбору KRUТЬ (Круть) замикала вісімку претендентів на вихід у фінал, проте зайняла перший рядок. Причому думки суддів та глядачів в основному співпали. Тому закликаємо вас не відкладати рішення на потім, а купити квиток на фінал Національного відбору на Євробачення-2020. Хто б не став переможцем, ви в будь-якому випадку опинитеся свідком грандіозного шоу.

Головні претенденти

Нагадаємо, що до початку відбору головним претендентом вважалася співачка Jerry Heil (Джеррі Хейл). Це та сама дівчина, яка в минулому році розірвала Ютуб своїм мегахитом «Охрана-Отмена», який став гімном всіх касирів країни. Конкурсна пісня видалася не менш вдалою — стати автором Vegan напевно погодилися б багато скандинавських хітмейкерів. Взагалі, у Яни Шемаєвой (ім'я співачки в світі) всі пісні гарні. Нагадаємо, що дівчина встигає створювати і для інших. Недавній камбек Дантеса відбувся багато в чому завдяки вдалим композиціям, які створила Яна.

Однак уже в першому півфіналі стало зрозуміло, що боротьба за єдину путівку в Роттердам буде вельми жаркій, і безхмарного життя в відборі не буде нікому. Це Марина Круть стала порушником спокою, сколихнувши в душах українців найзаповітніші струни. У другому півфіналі подібного кульбіту також варто чекати. На момент створення цього матеріалу імена фіналістів з другого пулу ще невідомі. Впевнені, що до моменту трансляції другого півфіналу квитків на фінальний концерт вже не залишиться, тому радимо купити квиток на фінал Національного відбору на Євробачення-2020 прямо зараз.

Фаворити і «чорні конячки» з другого пулу

Беззаперечним лідером другої вісімки вважається KHAYAT (Хайат — Андрій Хайат). Хлопець проявив себе ще на торішньому відборі, тому визнається найдосвідченішим учасником. Однак на кожного лідера гонки є «чорна конячка», і не одна. Такими в другому півфіналі можна вважати співачку Garna (Гарна — Олена Левашова) та гурт TVORCHI. Скоро ми дізнаємося, чи пройдуть вони в фінал Національного відбору на Євробачення-2020 року, який відбудеться 22 лютого 2020 року о 18:00 у Будинку культури НТУУ КПІ.

UPD: маємо фінальну шістку!

Отже, імена фіналістів відомі. Разом з досвідченими артистами (Jerry Heil, Khayat, Девід Аксельрод) в фінальну «шістку» увійшли учасники, про яких країна почула вперше: TVORCHI, KRUTЬ і Go-A. Відзначимо, що саме новачки займали перші місця в своїх півфіналах. Учасники вислухали рекомендації суддів і вийдуть на фінальний концерт у всеозброєнні. Щоб підтримати претендентів особисто не тільки під час голосування, а й під час виступу, потрібно купити квиток на фінал Національного відбору на Євробачення-2020.

Замовити і купити квитки на "Національний відбір на конкурс Євробачення-2020 ФІНАЛ" в місті Київ, (Будинок культури НТУУ "КПІ") Ви можете на tickethunt. Подія пройде 22 лютого 2020 18:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону