Найближчі концерти Big Baby Tape (Біг Бебі Тейп)

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Big Baby Tape: Baby On Board (Біг Бебі Тейп: Бебі Он Боард),
натисніть на кнопку:

Подробиці Big Baby Tape: Baby On Board (Біг Бебі Тейп: Бебі Он Боард)

Згорнути >

Коли пісні 50 Cent (Фіфті Цент) зайшли замість молока матері, а програми Fruity Loops (Фрутті Лупс) відкриваєш частіше, ніж підручник з природознавства, або коли твоє ім'я одного разу згадують в Ютуб-шоу «Вдудь», то враз вирушаєш в концертний тур, а потім стаєш суперзіркою репу. Причому не якого-небудь гламурного танцювального напрямку, а злого і хрусткого трепу, що розриває на шматки навіть саму новеньку JBL. Якості цієї музики позаздрять навіть в штаті Джорджія (США). Всі квитки на концерти Big Baby Tape (Біг Бебі Тейп) лежать на персональній сторінці виконавця. Ну а щоб не відкладати знайомство з творчістю цього талановитого музиканта, поспішай купити квиток на концерт Big Baby Tape: Baby On Board (Бебі Він Боард) в Києві прямо зараз. І нехай твоє серце стукає в унісон жорсткому біту і робить не менше 140 ударів за хвилину. Амінь.

Такий маленький, а вже Dragonborn (Драгонборн)

Єгор Ракіткін (ім'я репера в світі) дійсно молодий (2000 року народження), але вже вписав своє ім'я й ряд альтер-его (DJ Tape і Tape LaFlare) в історію пострадянського репа. Так буває, коли крім таланту природа нагородила хваткою бультер'єра і старанністю мармурової роденівської скульптури «Мислитель». Після 1000 днів експериментів в програмі Fruity Loops Єгор був готовий записати перший міні-альбом. Тобто - в 15 років! Однак майстерності не вистачило довести реліз до тої якості, яку вимагав вроджений перфекціонізм музиканта. Однак через пару років виходить міні-тейп, а слідом і повноцінний альбом Dragonborn (слава лейблу Warner Music Russia)! Речі з цього релізу напевно прозвучать цього вечора. Концерт Big Baby Tape: Baby On Board відбудеться 18 травня 2020 року о 20:00 в «Стереоплазе» (Stereo Plaza).

Аргументи і факти

Arguments & Facts вийшов в травні минулого року, але звукові хвилі від цього міні-альбому докотилися до Західного узбережжя США, чого вже говорити про наші терени. Реліз вдався, що відзначили абсолютно всі профільні видання. Єгор довів, що він не одноденка, а легенда. Що ж, пора купити квиток на концерт Big Baby Tape: Baby On Board і переконатися в цьому особисто. Зустрінемося в залі.

Замовити і купити квитки на "Big Baby Tape: Baby On Board (Біг Бебі Тейп: Бебі Он Боард)" в місті Київ, (Stereoplaza (Стереоплаза)) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 5 грудня 2020 20:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону