Найближчі концерти Louis Tomlinson (Луї Томлінсон)

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Louis Tomlinson (Луї Томлінсон),
натисніть на кнопку:

Подробиці Louis Tomlinson (Луї Томлінсон)

Згорнути >

Як добре, коли мрії здійснюються... навіть якщо для цього потрібно ціле десятиліття! Луї Томлінсон мріяв про сольну вокальну кар'єру, з першого заходу не вийшло, але удача підкинула шанс прославитися в складі мегапопулярного колективу. Ставши відомим таким чином, британський виконавець вийшов на новий рівень, вирушив в одиночне плавання і нарешті випустив дебютний студійний альбом. Саме його співак презентує під час свого першого візиту в Україну. Хочете оцінити, що у нього вийшло, в живому виконанні? Тоді треба негайно купити квитки на концерт Louis Tomlinson (Луї Томлінсон).

Музика, що живе в 12 стінах

Довгоочікуваний повноформатник носить назву «Walls», що перекладається з англійської як «Стіни», своє ім'я він отримав на честь треку під номером 6. Це самісінькаа серединка, екватор великої музичної повісті, що складається з 12 композицій. Щоправда, японським фанатам співака крупно пощастило: Луї вчинив, як і багато європейських і американських виконавців, які додають в азіатські релізи бонусні треки. Так що, якщо ви поїдете до Японії спеціально, щоб купити альбом «Walls», вас чекатиме збірка з 14 пісень :) Але можливо, таку подорож і не доведеться здійснювати, якщо на концерті Луї Томлінсона (Louis Tomlinson) в Києві 14 квітня 2020 року о 19:00 в Stereo Plaza (Стереоплаза) шанувальникам вдасться умовити його виконати наживо бонусні треки! З особливим нетерпінням фанати очікують знамениту композицію «Two of Us» — музикант присвятив її мамі, яку втратив у 2016 році. Критики з видання Rolling Stone оцінюють пісню як надзвичайно зворушливу і емоційну.

Кругосвітня подорож Луї

2020 рік стане для співака роком втілення мрії. Десять років тому він прийшов на телешоу The X Factor, щоб звідти стартувати як сольний виконавець. Вийшло не зовсім за планом: хлопець трохи недотягнув, і тоді довелося увійти до складу колективу One Direction, щоб набратися досвіду. Гурт прогримів не тільки у Великобританії, а й на весь світ, зараз музиканти тимчасово розійшлися по сольних проектах. Луї як творець більшості хітів виявився найуспішнішим: він випустив альбом і першу половину року проведе в гастрольній навколосвітній подорожі. Всі квитки на концерти Луї Томлінсона (Louis Tomlinson) купуватимуть фанати в Європі, обох Америках, Азії та Океанії!

Замовити і купити квитки на "Louis Tomlinson (Луї Томлінсон)" в місті Київ, (Stereoplaza (Стереоплаза)) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 4 липня 2022 20:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону