Найближчі концерти The Hatters (Зе Хеттерс)

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про The Hatters (Зе Хеттерс): Великий сольний концерт,
натисніть на кнопку:

Подробиці The Hatters (Зе Хеттерс): Великий сольний концерт

Згорнути >

Вони — капелюшники. Хоча насправді «безкапелюшники» :D «Безбашенности» хлопців з гурту The Hatters (Зе Хеттерс) позаздрив би сам «Шнур». Чому саме в Пітері народжуються подібні колективи, поки що залишається загадкою. Хоча ні, є ще Нью-Йорк, звідки вийшов майже український колектив Gogol Bordello (Гоголь Борделло) Самі музиканти називають цей музичний стиль джипсі-панк (циганський панк). Не станемо сперечатися: всім любителям цього молодецького жанру суворо рекомендуємо купити квиток на Великий сольний концерт The Hatters. У Києві подібні команди бувають не часто, і якщо ви скучили по зразковому музичному бардаку по-гоголівськи, то рекомендуємо відвідати цей захід. Всі квитки на концерти гурту The Hatters шукайте на персональній сторінці колективу.

Little Big Family (Літл Біг Фемелі)

Сплав стилів і напрямків — свіжий тренд в музиці. Сучасна публіка хоче не тільки слухати, а й дивитися, і отримувати від картинки естетичне задоволення. Саме тому проект «Капелюшники» злетів, адже крім хвацькій музики музиканти на сцені провертають мало не театральну постановку. А всі кліпи The Hatters — це міні-фільми з закрученим сюжетом. У цей вечір ми напевно побачимо ідеальний балаган, який занурить публіку в стан нестримної і незрозумілої веселощі. Приходьте, не пошкодуєте. Великий сольний концерт The Hatters відбудеться 18 квітня 2020 року о 18:00 у клубі Stereoplaza (Стереоплаза).

Юрій Музиченко: 25 років в рок-н-ролі!

Це фронтмен і центральний персонаж проекту — хлопець настільки обдарований і фонтанує енергією, наскільки і занурений у творчість. Встигає скрізь — і грати в театрі («Лицедії»), і керувати студією татуювань Backstage Tattoo, і вести шоу на музичному каналі MTV. Перший рок-гурт Юра зібрав в шість (!) років. А коли настав час вступати в музичне училище, то хлопець дав задню — дуже замкнутими здалися йому музиканти, коли сам Музиченко — надзвичайно товариська і контактна людина. Тому майбутній головний «Капелюшник» пішов в театральне. А там в житті з'явилися «Лицедії». Напевно, тоді-то і стався симбіоз театру і музики, який став причиною успіху «Капелюшників». Ну, вистачить теорії — пора купити квиток на Великий сольний концерт The Hatters і відірватися на повну!

Замовити і купити квитки на "The Hatters (Зе Хеттерс): Великий сольний концерт" в місті Київ, (Stereoplaza (Стереоплаза)) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 26 вересня 2020 18:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону