Найближчі концерти Cavetown (Кейвтаун)

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Cavetown (Кейвтаун),
натисніть на кнопку:

Подробиці Cavetown (Кейвтаун)

Згорнути >

Цей хлопець виглядає як типовий ботан в окулярах, ще й народитися йому випало в «інкубаторі»  нобелівських лауреатів, університетському містечку Кембриджі, а потім він  перебрався до Оксфорду. Не поспішайте судити про людину по зовнішності й світлим сторінкам біографії! Він не астроном і не математик, він продукт сучасних медіа-технологій. Хочете повчитися на особистому прикладі YouTube-блогера, який став популярним музикантом і збирає повні зали в модних клубах? Тоді потрібно купити квитки на концерт Cavetown (Кейвтаун) і готуватися слухати дуууже уважно!

Залишаючи зону комфорту

Нинішні юнаки і дівчата вже звикли до окликів старших членів сім'ї: коли ти нарешті вилізеш зі своєї барлоги-спальні? Вийди нарешті на вулицю, відірвися від гаджетів, а то зовсім забув(ла), як виглядає сонячне світло! Cavetown (Кейвтаун) являє собою типовий приклад, як можна зробити кар'єру і добитися світової популярності, практично не залишаючи власну спальню. Шах і мат, дорогі батьки! Цей хлопчина — представник дивного музичного жанру bedroom pop (попса зі спальні). Нічого страшного, якщо замість пюпітра доводиться використовувати власну подушку, а фоном і декораціями для виступу служать гори одягу та інших речей, які зазвичай «прикрашають» кімнату підлітка. Мистецтво може народжуватися і в таких умовах — аби лише був талант! На концерті Cavetown (Кейвтаун) в Києві 22 квітня 2020 року о 20:00 в клубі Atlas (Атлас) 21-річний британський музикант продемонструє, що талант у нього точно є!

Без освіти нікуди!

Звичайно, дива б не сталося, якби Робін Скіннер (так музиканта під «печерним» псевдонімом звуть насправді) просто захотів стати популярним, не вклавши в свій проект ні краплі праці. Допомогли батьки: тато і мама є професійними музикантами і педагогами, які навчають грі на струнних і духових інструментах. Так що всі квитки на концерти Cavetown (Кейвтаун) купують ще й для того, щоб почути молодого мультиінструменталіста. Хлопець співає, веде основну партію на гітарі, у міру необхідності підключаючи укулеле і не менш екзотичний клавішно-духовий інструмент під назвою мелодика. Всі складові успіху склалися точно: стартувавши на YouTube в 2012 році, виконавець до сьогоднішнього моменту вже встиг записати аж три студійні альбоми, серед яких і феєрично популярний «Lemon Boy» 2018 року. Примітно, що Робін ігнорує послуги лейблів і записує все сам!

Замовити і купити квитки на "Cavetown (Кейвтаун)" в місті Київ, ( Bel Etage (Бельетаж)) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 5 серпня 2020 20:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону