Найближчі спектаклі Ольга Сумська — квитки на вистави з Ольгою Сумською в Києві. Афіша з розкладом вистав на 2019 рік. TicketHunt.

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

подія Кохання — Зітхання

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Кохання — Зітхання,
натисніть на кнопку:

Подробиці Кохання — Зітхання

Згорнути >

Цей сюжет, створений білоруським драматургом Андрієм Курейчиком, простий до геніальності! Чому Аристотель не додумався до такого! Ймовірно, тому що, тільки в наш час — час зміненої свідомості, трансценденції реальності, біохакінга та інших біотехнологій, історія з обміном тілами набуває додатковий сенс. А коли цю історію розповідають Ольга Сумська, Володимир Горянський, Віталій Борисюк та Валентина Сергєєва, то крім додаткових смислів ми ще й отримаємо естетичну насолоду. Вистава «Кохання — Зітхання» відбудеться 28 березня 2020 року о 19:00 в Центральному будинку офіцерів ЗСУ. Комедія поставлена ​​за мотивами п'єси «Виконавець бажань», по якій свого часу була знята супер-комедія «Любовь-морковь».

Де моє тіло?

Для тих, хто останні кілька років провів поза земної цивілізації, нагадаємо сюжет цієї веселої історії. Чоловік і дружина після семи років подружнього життя відчувають якусь відчуженість. Шлюб потрібно рятувати! Подружжя звертаються за допомогою до психолога, проте фахівець бачить проблему, але не може достукатися до людей, які прийшли за допомогою. Природно, що той хто не бажає слухати, нічого не почує. Шляхом хитрих маніпуляцій фахівець виводить чоловіка і дружину із зони комфорту, і вводить кожного чоловіка в тіло партнера.

В результаті, побувавши в чужій шкурі, подружжя пробудили в собі почуття емпатії, яке так необхідно для миру в сім'ї. Однак героям довелося пережити чимало хвилюючих хвилин. Спостерігати за еволюцією персонажів надзвичайно весело і повчально, потрібно тільки купити квиток на виставу «Кохання — Зітхання». У Києві комедію показують не часто, тому не відкладайте візит до театру на потім.

Автора!

Творець п'єси — надзвичайно популярний і успішний драматург. Йому виповнилося 21, коли його п'єсу поставив МХАТ, а в 23 Андрій став сценаристом телесеріалу на мінському телебаченні. Однак після перших успіхів Курейчик не став спочивати на лаврах, тому і сьогодні залишається затребуваним драматургом театру і кіно. Одна з його останніх робіт (фільм Рух вгору) зібрала в прокаті рекордну суму. Купити квиток на виставу «Кохання — Зітхання» можна прямо тут і зараз.

Замовити і купити квитки на "Кохання — Зітхання" в місті Київ, (Центральний Будинок Художника) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 17 вересня 2020 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону