Найближчі концерти KAZKA

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про KAZKA. Тур Nirvana (Казка Тур Нірвана),
натисніть на кнопку:

Подробиці KAZKA. Тур Nirvana (Казка Тур Нірвана)

Згорнути >

Після несподіваного успіху, якому позаздрили, напевно, все поп-виконавці країни, на гурт KAZKA обрушилася друга хвиля слави. Кілька місяців поспіль весь світ «плакав» на всі лади разом з Олександрою Зарицької, а гурт чекали з концертами у всіх без винятку містах України. Та й сьогодні чекають, тому що побувати всюди усього життя не вистачить :D Всі квитки на концерти гурту KAZKA шукайте на персональній сторінці колективу. Чи є життя після такого тріумфу? Виявляється, є — в нірвані! Концерт KAZKA. Тур «Nirvana» ​​відбудеться 27 березня 2020 року о 19:00 в ДК «Шинник» (Дніпро).

Секрет популярності

Звичайно, левова частка успіху пов'язана з особистістю вокалістки, а значить повторити цей трюк з миттєвим вертикальним зльотом навряд чи комусь вдасться. Олександра Закріцкая — добра і відкрита людина, що для сучасного шоу-бізнесу велика рідкість. Глядач це відчуває, тому у гурту стільки фанатів.

Другий момент — актуальність музичного матеріалу: з одного боку, ми чуємо модний танцювальний біт, який легко знаходить слухача в будь-якій точці планети, але з іншого — не виникає сумнівів, що це чисто наш, український музичний продукт. Той, хто хоча б раз у житті чув український фолк, без проблем визначить зв'язок «казкової» музики з нашим фолком. Від цього відчуваєш гордість. І щоб відчути свій зв'язок з народом, рекомендуємо купити квиток на концерт KAZKA. Тур «Nirvana». У Дніпрі гастролі виконавців подібного масштабу бувають не часто.

В «Нірвані»

Після приголомшливого «КазкаТуру» 2019-го року музиканти засіли в студії для роботи над новим матеріалом для другого альбому. Буквально за пару-трійку днів до Нового року гурт видав на гора «Нірвану». Там все як ми і очікували — багато фолку, етніки та душевності. Хейтери, які стверджували, що «казка» закінчилася, враз замовкли. До слова, їм присвячена окрема композиція «Випадок». Це абсолютно зрілий і професійний альбом, який не схожий на попередній реліз. Однак стиль гурту пізнаваний. «Казка» мітить тепер на місце культових «Інігма». Нам же залишається купити квиток на концерт KAZKA. Тур «Nirvana» ​​і зануриться в нірвану.

Замовити і купити квитки на "KAZKA. Тур Nirvana (Казка Тур Нірвана)" в місті Днепр, (ДК Шинник) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 27 березня 2020 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону