Найближчі концерти Без Обмежень

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

подія БЕZ ОБМЕЖЕНЬ

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про БЕZ ОБМЕЖЕНЬ,
натисніть на кнопку:

Подробиці БЕZ ОБМЕЖЕНЬ

Згорнути >

БЕZ ОБМЕЖЕНЬ — українські рок-романтики, патріоти, талановиті музиканти та гурт, який третім в музичній історії незалежної України зазіхнувся на НСК «Олімпійський». Святе місце пустим не буває, тож поки Вакарчук захопився політикою, хлопці з БЕZ ОБМЕЖЕНЬ анонсували свій наймасштабніший концерт 24 серпня 2020 року на найбільшому майданчику країни. Виступ стане фінальною крапкою великого світового туру гурту. Початок концерту о 20:00.

Грандіозний світовий тур

Український гурт БЕZ ОБМЕЖЕНЬ вирушає в найбільший у своїй історії тур «Мільярди» на 120 українських міст, а також 36 міст у країнах Європи, Азії та Північної Америки. Від Івано-Фрнаківська до Манчестера, від Фастова до Неаполя — музиканти не оминуть й маленькі міста, де люди також хочуть слухати якісну українську музику. А в деяких (наприклад, Львів та Ужгород) виступлять двічі. Завершальною жирною крапкою гастролей стане виступ на НСК «Олімпійський» у Києві.

Про майбутнє шоу

Музиканти зізнаються, що не надто розраховують зібрати аншлаг на стадіони, проте націлені змусити понервувати один відомий український колектив та влаштувати якісний рок-концерт. Вибір майданчика став логічним кроком після успішно зібраного столичного Палацу Спорту, де гурт влаштував яскраве шоу та драйвовий виступ. По словам фронтмена Сергія Танчинця, майбутнє шоу не буде перевантажене складними декораціями, але відповідатиме рівню світового рок-концерту з великими екранами та потужним звуком. Такі амбіційні плани потребують великої та клопіткої роботи, яка вже розпочата. А тим часом, всі квитки на концерти БЕZ ОБМЕЖЕНЬ можна купити на нашому сайті.

Концерт у Києві отримав назву «Про тебе». Адже, пісні гурту та вся іхня творчість — це про нас з вами, про наше життя, перше кохання та поцілунки на заході сонця, наші почуття та емоції, поразки і перемоги. Концерт «Про тебе» — подія, яка має на меті об'єднати всіх меломанів країни, незалежно від віку та статусу, де серця всіх прихильників будуть битись у ритмі музики БЕZ ОБМЕЖЕНЬ. Не пропустіть найграндіозніший український виступ 2020 року!

Замовити і купити квитки на "БЕZ ОБМЕЖЕНЬ" в місті Київ, (НСК "Олімпійский") Ви можете на tickethunt. Подія пройде 24 серпня 2022 20:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону