Найближчі виступи Роман Бондарчук

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

подія Roman Bondarchuk Magic and Stand Up Show (Роман Бондарчук: Меджік енд Стенд Ап Шоу)

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Roman Bondarchuk Magic and Stand Up Show (Роман Бондарчук: Меджік енд Стенд Ап Шоу),
натисніть на кнопку:

Подробиці Roman Bondarchuk Magic and Stand Up Show (Роман Бондарчук: Меджік енд Стенд Ап Шоу)

Згорнути >

Каліостро, Копперфільд, Гудіні... Тепер цей ряд гідних людей поповнив Роман Бондарчук! Приємно, що нова зірка в жанрі чарівництва зійшла саме в нашій країні. Всі квитки на концерти Романа Бондарчука ви знайдете на персональній сторінці фокусника. А тут поспішіть купити квиток на шоу Roman Bondarchuk Magic and Stand Up Show (Роман Бондарчук: Меджік енд Стенд Ап Шоу) в Києві. Наш артист перший, хто наважився показувати фокуси в режимі стендап. У цьому головна відмінність його магії від традиційних циркових трюків.

Прем'єра «Magic and Stand Up Show» від ілюзіоніста ROMANBONDARCHUK

Головний ілюзіоніст країни, український Девід Копперфільд, ROMANBONDARCHUK вперше в Києві презентує нове ілюзійне шоу «Magic and Stand Up Show». Шоу Roman Bondarchuk Magic and Stand Up Show відбудеться 23 лютого 2020 року о 19:00 в Caribbean Club (Каріббіан Клаб)Всі квитки на концерти Романа Бондарчука ви знайдете на персональній сторінці фокусника.

ROMANBONDARCHUK –  український ілюзіоніст, чиє ім'я відоме далеко за межами нашої країни.

Глядачі Франції, Італії, ОАЕ, Хорватії, Катару, Кіпру та інших країн люблять його за висококласні технологічні трюки, ментальні експерименти, яскраві світлові шоу і сучасні постановки. Роман – головний учасник ексклюзивного ілюзійного шоу "The Magic of Winter" для Ferrari World в Абу-Дабі, а також лауреат безліч міжнародних конкурсів. Він – єдиний ілюзіоніст в Україні, який виконує трюки зі зникненням великих предметів, таких як екскаватор на стадіоні Олімпійський.

Також ви могли бачити відео з реквізитом ілюзіоніста в аеропорту «Бориспіль» – розіграш, який організував Роман. Відео з загадковим ящиком, з якого стирчали жіночі ноги, на стрічці багажу подивилися понад 6 млн телеглядачів.

Учасниками його номерів ставали відомі спортсмени, політики, а також зірки українського шоу-бізнесу: Потап і Настя, Олена Шоптенко, OLEYNIK, Олександр Шовковський, Андрій Бедняков і навіть арабський шейх.

Його фокуси завжди на межі. На межі розуміння, на межі дива, на межі можливого. Трюки Романа тримають глядача в напрузі до останньої хвилини виступу і змушують повірити в магію.

Неповторного стилю українському майстру ілюзій надає неперевершений гумор і гострі жарти, якими він супроводжує свої виступи.

У новій програмі, прем'єра якої відбудеться 23 лютого 2020 року, Роману вдалося поєднати два найулюбленіших глядачами жанри –  Ілюзійне шоу і stand up.

«Magic and Stand Up Show» від ROMANBONDARCHUK – це симбіоз гумору в жанрі stand up і магії, гострих жартів та неймовірних ілюзій, які начисто стирають грань між реальністю і фантазією глядачів.

Спеціально для свого нового шоу «Magic and Stand Up Show» в Caribbean Club ROMANBONDARCHUK готує сучасні захоплюючі постановки, незвичайне світлове шоу, висококласні трюки і ментальні експерименти. Глядачі побачать нові несподівані інтерпретації легендарних фокусів світових майстрів: левітації предметів, романтичних міражів, читання думок, зникнення людей, а також безліч нових трюків.

Завдяки інтерактивним номерам глядачі з перших хвилин повністю зануряться у світ магії та чаклунства, забувши про реальність і повіривши в те, що все можливо.

Встигни купити квиток на Roman Bondarchuk Magic and Stand Up Show, щоб потрапити у світ магії від ROMANBONDARCHUK.

Замовити і купити квитки на "Roman Bondarchuk Magic and Stand Up Show (Роман Бондарчук: Меджік енд Стенд Ап Шоу)" в місті Київ, (Caribbean Club (Карібіан)) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 23 лютого 2020 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону