Найближчі концерти Ліга сміху

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

подія Ліга Сміху: Фестиваль 2020

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Ліга Сміху: Фестиваль 2020,
натисніть на кнопку:

Подробиці Ліга Сміху: Фестиваль 2020

Згорнути >

Одеса — столиця гумору. І не тільки через людей із загостреним почуттям гумору, що населяють Південну Пальміру, і не тільки тому, що в цьому місті народилася ціла плеяда великих, а іноді і дуже великих гумористів, а й тому, що тут відбуваються одні з найбільших фестивалі, які можна сприймати ще й як оглядини. Тому «Ліга сміху» починає свій сезон саме в Одесі, куди злітаються найкрутіші і амбітні, найталановитіші та підготовлені артисти з усіх кінців пострадянського простору. Всі квитки на концерти «Ліги Сміху» в Україні ловите на персональній сторінці чемпіонату з гумору. А тут поспішайте купити квиток на фестиваль Ліги Сміху 2020 в Одесі, де можна в числі перших побачити фаворитів майбутнього чемпіонату.

Формат фестивалю

Насправді йдеться про відбірковий етап, тому що вмістити всіх бажаючих «Ліга» не може. Відомо, що чемпіонат України з гумору давно вже став суперуспішним ТВ-проектом. Тому «в телевізор» потрапляють команди, які успішно пройшли відбір редакторів «Ліги». До слова, фестиваль Ліги Сміху 2020 року, який відбудеться 2 лютого 2020 року о 19:00 в Одеському академічному театрі музичної комедії, також буде зніматися на відео для ТВ-версії проекту. Тобто, на одеську сцену вийдуть тільки ті учасники, професіоналізм яких досяг рівня, гідного ТВ-програми. А значить нудьгувати публіці не доведеться.

Що чекати глядачам?

У 2019 му, коли Володимир Зеленський ще не змінив професію, брати участь у фестивалі приїхали представники восьми країн. З огляду на міжнародну діяльність Президента в останні місяці, можна розраховувати на розширення географії проекту (не вважайте за політичний прогноз, це — жарт). Але в кожному жарті є частка правди. А то, що число охочих взяти участь в чемпіонаті з гумору зростає з року в рік, це незаперечний факт. Чим більше учасників, тим вище конкуренція, а значить — і якість гумору. Прекрасний привід купити квиток на фестиваль «Ліга Сміху» 2020 року, тому що в цей раз конкуренція буде безпрецедентною. Крім того, на сцені обов'язково опиниться майбутній чемпіон «Ліги». Приїжджайте до Одеси, веселіться, робіть свої прогнози.

Замовити і купити квитки на "Ліга Сміху: Фестиваль 2020" в місті Одесса, (Одеський академічний театр музичної комедії) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 2 лютого 2020 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону