Найближчі спектаклі Дім таємничих пригод — квитки на виступи в Києві і афіша з розкладом виступів в 2019. TicketHunt.

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Winterra (Вінтерра). Легенда казкового краю,
натисніть на кнопку:

Подробиці Winterra (Вінтерра). Легенда казкового краю

Згорнути >

Шоу Winterra (ВІНТЕРРА) стає доброю традицією для киян. У минулому році компанія StarLight Entertainment (Стар Лайт Ентертеймент) представила публіці дитячу виставу зовсім ні з дитячим розмахом, а в позаминулі роки ми були свідками вистав «Вартові мрій» і «Будинок таємничих пригод». Здавалося б, куди ще крутіше? Однак в цей Новий Рік нас чекає щось більш вражаюче. Всі квитки на шоу «Winterra: Легенда казкового краю» шукайте на персональній сторінці виконавця. Тут же поспішайте купити квиток на шоу «Winterra: Легенда казкового краю» в Києві. Самі творці назвали цей проект 5D: добра історія; драйвовий танцювальне акробатичне шоу; дивний вокальний супровід; дорогоцінні спогади дитинства та...

П’ятий елемент: Дійство, яке варто подивитися!

Проблема всіх компаній, що створюють дитячий контент, включаючи голлівудських монстрів, це вгадати з уподобаннями сучасних дітей. Велика кількість суперсучасних розваг, створених на межі науково-технічного прогресу, перетворюють дитячу аудиторію в вибагливого глядача. Саме тому шоу «Winterra: Легенда казкового краю», яке відбудеться 30 грудня 2019 року о 17:00 в концерт-холі ВДНХ, включає в себе так багато складних технічних рішень. Без світлових ефектів, комп'ютерної графіки, яскравих костюмів і якісного звуку розраховувати на інтерес юної аудиторії не варто.

Однак не можна забувати про казку — про сторітеллінг висловлюючись сучасною мовою. Адже без хвилюючий історії шоу перетворитися на банальний набір спецефектів, які при всій своїй видовищності швидко забуваються. Але ж одне з п'яти D, обіцяних творцями, означає саме дорогоцінний спогад дитинства, тобто — дитячий захват. Запевняємо вас, тут захопленню не буде меж, причому не тільки дитячому, а й дорослому. Так-так, батькам маленьких глядачів теж нудьгувати не доведеться.

Казка

Отже, публіка потрапляє в казкову країну Winterra, де править мороз, але незважаючи на суворі умови панує мир і злагода серед всіх мешканців краю. Крім того, тут збуваються мрії і бажання навіть у тих, хто не вірить в чудеса, які мають не техногенне походження. Тому рекомендуємо відразу визначитися із заповітною мрією, тому що вистава, що відбувається на сцені, здатна настільки відвернути вас від своїх бажань, що доведеться купити квиток на шоу «Winterra: Легенда казкового краю» вдруге.

Замовити і купити квитки на "Winterra (Вінтерра). Легенда казкового краю" в місті Київ, (ВДНГ) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 30 грудня 2019 17:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону