Найближчі виступи Алексей Горбунов

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Олексій Горбунов «Висоцький»,
натисніть на кнопку:

Подробиці Олексій Горбунов «Висоцький»

Згорнути >

Творчість Висоцького, та й сама особистість Великого поета, одне з небагатьох явищ нашого недавнього минулого, яке хотілося б зберегти для наступних поколінь. Боєць, борець, брила... Про його вірші зламала зуби радянська влада, однак сам Висоцький не витримав тиску. Тож не дивно, що один з найвидніших людей XX століття зацікавив не менш відомого і харизматичного Олексія Горбунова, який двічі на рік — у день смерті і в день народження поета — проводить авторський вечір, присвяченій творчості Висоцького. Всі квитки на заходи з Олексієм Горбуновим шукайте на його персональній сторінці нашого сайту. Купити квитки на авторський вечір Горбунова «Висоцький» в Києві можна прямо зараз на цій сторінці. Разом з Олексієм на сцену вийде група «Грусть пилота».

Програма вечора

Володимир Семенович залишив після себе сотні віршів і пісень. Горбунов не співець, однак для виконання Висоцького важливі не стільки вокальні дані, скільки відповідний характер і харизма. Співати Висоцького потрібно в особливому стані душі і розуму. У цьому сенсі Горбунов має багато спільного з Володимиром Семеновичем. Здається, він навіть зовні перетворюється, виконуючи пісні Висоцького. У цей вечір прозвучать найбільш знакові речі — знакові як для самого поета, так і для Горбунова. Ліриці відповідає тепла і камерна атмосфера, яка зазвичай і трапляється на заходах, присвячених пам'яті поета. Так що приходьте, будуть всі свої. Концерт-авторський вечір «Висоцький» відбудеться 25 лютого 2020 року о 19:00 в CaribbeanClub (КаріббіанКлаб).

Смуток пілота

Проект «Грусть пилота» з'явився, коли Олексій Горбунов повернувся до України. До війни артист активно знімався в кіно в Росії (5-7 проектів в рік), однак він не прийняв агресію з боку північного сусіда, і кинувши кар'єру приїхав на батьківщину. Масштаб кіновиробництва, на жаль, у нас не настільки великий, тому у Горбунова з'явилося багато вільного часу. Проект «Грусть пилота» трохи компенсував відсутність зайнятості в театрі і кіно, хоча і не повністю. Сподіваємося, що в майбутньому ми будемо частіше бачити Горбунова на екранах у вітчизняних блокбастерах. А поки задовольняємося його проектами поза кінематографом, і щоб гарантовано потрапити на захід, рекомендуємо заздалегідь купити квиток на концерт Олексія Горбунова «Висоцький».

Замовити і купити квитки на "Олексій Горбунов «Висоцький»" в місті Київ, (Caribbean Club (Карібіан)) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 25 січня 2020 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону