Найближчі концерти Alyosha (Альоша)

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Alyosha & Vlad Darwin (Альоша і Влад Дарвін),
натисніть на кнопку:

Подробиці Alyosha & Vlad Darwin (Альоша і Влад Дарвін)

Згорнути >

День святого Валентина — та сама дата, коли чоловіків особливо нестримно тягне на подвиги заради коханої. Дістати зірочку з неба? Немає нічого простішого, несіть драбину! А як щодо того, щоб дістати перлинку з морського дна? Доведеться пірнати... прямо як у свіжому супер-мега-хіті «Пірнай» популярного українського дуету. Виявляється, здійснити героїчний вчинок в ім'я кохання не так вже й складно, але для початку потрібно пройти майстер-клас від почесних музичних гуру. Чоловіки, радимо вам купити квитки на поп-концерт Alyosha & Vlad Darwin (Альоша і Влад Дарвін) для себе і прекрасної половинки. Можливо, коханій буде достатньо такої перлини, і пірнати не доведеться :)

Він, вона і «Золота середина»

Гармонія — найголовніший вітамін, необхідний для щасливого кохання. Але де ж дістати вітаміни під кінець зими? Їх буде більш ніж достатньо на концерті Alyosha & Vlad Darwin (Альоша і Влад Дарвін) в Києві 16 лютого 2020 року о 19:00 в Жовтневому палаці. Дві відомі творчі особистості об'єдналися в дует, щоб восени 2019 року створити альбом під назвою «Золота середина». Альоша і Влад вирішили включити в нього пісні, які зможуть мотивувати закоханих якнайкраще. Для багатьох пар спільне життя — це шлях випробувань, часом доводиться відчувати біль і розчарування, жертвувати і поступатися. Якщо на це готовий піти кожен з двох, то гармонія і золота середина у відносинах досягаються автоматично!

Не-дипломат і не-каратистка

Співак і композитор Vlad Darwin все дитинство і юність вважав музику всього лише своїм хобі. Він вибрав кар'єру дипломата і навіть закінчив Інститут міжнародних відносин, але тяга до творчості перемогла, а вроджений талант допоміг стати затребуваним автором пісень для Тіни Кароль, Наталії Могилевської та багатьох інших українських співачок. Можливо, всі квитки на концерти Alyosha (Альоші) продаються так добре, зокрема, і через хіти, написані Владом. А сама українська вокалістка отримала мужній псевдонім ще в дитинстві. Вона росла з двома братами і брала участь у всіх хлоп'ячих іграх, навіть відвідувала з ними тренування з карате. Напевно, ці заняття, що виховують волю і прагнення до перемоги, допомогли майбутній співачці домогтися успіху на великій сцені!

Замовити і купити квитки на "Alyosha & Vlad Darwin (Альоша і Влад Дарвін)" в місті Київ, (МЦКМ (Жовтневий палац)) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 16 лютого 2020 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону