Найближчі концерти Mgzavrebi (Мгзавреби)

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Mgzavrebi (Мгзавребі),
натисніть на кнопку:

Подробиці Mgzavrebi (Мгзавребі)

Згорнути >

2020 рік немов спеціально створений для того, щоб відзначати ювілеї! Не думайте про його «високосність», краще оцініть симетрію і магію чисел! Популярний грузинський колектив Mgzavrebi (Мгзавребі) теж не встояв перед цією спокусою: фолк-рокери приїдуть в Україну, щоб представити десятий за рахунком студійний альбом. Він, як і всі попередні, переповнений емоціями, серед яких переважає любов — ось вам підказка, чим можна порадувати свою половинку в День святого Валентина. Тільки треба заздалегідь купити квитки на концерт Mgzavrebi (Мгзавребі), щоб вручити їх 14 лютого, а через два дні відвідати шоу разом ;)

Десятий — наче перший

Що й казати, десять альбомів — це солідно! Багато успішних колективів не встигали записати і наполовину менше... але ж ця грузинська команда дарує позитив зі сцени всього лише з 2012 року. Ось чому самі музиканти вважають за краще не хизуватися власною «солідністю», а постійно пробувати щось нове. Фронтмен колективу Гігі Дедаламазішвілі й взагалі вважає новонароджений реліз під назвою «Geo» спробою переосмислити творчість: нехай ті, хто почує їх вперше (якщо такі меломани взагалі існують), складуть думку, не базуючись на попередніх роботах. Щоб композиції, які будуть презентовані на концерті Mgzavrebi (Мгзавребі) в Києві 16 лютого 2020 року о 19:00 в клубі Atlas (Атлас), дійсно звучали ніби з чистого аркуша, музикантам довелося переглянути концепцію. Тепер в їхніх мелодіях менше фолку, більше року, а в інструментальній складовій верховодить електрогітара. Гігі вважає, що цей струнний інструмент повинен більше асоціюватися з людиною XXI століття.

Рок-фолк-культурна спорідненість

І все ж феномен популярності цього колективу в Києві вимагає пояснення! Можливо, українці в такому поспіху розкуповують всі квитки на концерти Mgzavrebi (Мгзавребі) тому, що і у нас є власне національне надбання, яке можна вважати аналогом грузинського. Тут однозначно напрошується паралель з творчістю рок-команди «Океан Ельзи». Між іншим, назва Mgzavrebi звучить не менш поетично: у перекладі з грузинського вона означає людей, що постійно знаходяться в дорозі. Ну а музиканти, що роз'їжджають по гастролях, і є ті самі пасажири-мандрівники!

Замовити і купити квитки на "Mgzavrebi (Мгзавребі)" в місті Київ, (Atlas "Атлас") Ви можете на tickethunt. Подія пройде 16 лютого 2020 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону