Найближчі концерти Киев Модерн-Балет

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Kyiv Modern Ballet. Лускунчик. Раду Поклітару (Київ Модерн Балет),
натисніть на кнопку:

Подробиці Kyiv Modern Ballet. Лускунчик. Раду Поклітару (Київ Модерн Балет)

Згорнути >

Щороку після Різдва в один і той же день Театр Kyiv Modern Ballet (Київ Модерн Балет) показує балет «Лускунчик» у постановці Раду Поклітару. Ще трохи і ця подія стане традицією, без якої не можна уявити Новий рік в столиці! Втім, театр Раду Поклітару вже настільки щільно вріс в культурне життя країни, що без нього не можна обійтися і в будні дні. Всі квитки на вистави Театру Kyiv Modern Ballet чекають вас на персональній сторінці колективу. А тут пропонується купити квиток на балет Раду Поклітару «Лускунчик». Вистава настільки революційна, наскільки і вся творчість знаменитого балетмейстера. Слава Господу, що Маестро вибрав саме Київ для розвитку своєї справи.

Сюжет той, та не той

Відразу відзначимо, що це — незвичайний «Лускунчик». Від класичного балету в ньому тільки майстерність танцюристів і новорічна атмосфера, притаманна твору Чайковського. Постановник ввів в сюжет інших казкових героїв, а також — теми з інших класичних балетів, що входять в десятку найбільших творів усіх часів і народів. Публіка, мало розуміюча в балеті, побачить яскраве шоу, а театралам зі стажем крім перфомаса буде цікаво виявляти відсилання до класики світового балету. Така інтертекстуальність, якщо так можна сказати про балетне мистецтво, стане справжнім естетичним бенкетом. Приходьте не пошкодуєте. Балет Театру Kyiv Modern Ballet «Лускунчик» відбудеться 12 січня 2020 року о 19:00 в Жовтневому палаці.

Все Поклітару

Якщо ви ортодоксальний прихильник класики, не поспішайте хвилюватися за долю класичних творів. Маестро Поклітару дуже делікатно (наскільки можна бути делікатним художником перебуваючи в статусі культового автора революційних постановок) підходить до реалізації своїх задумів. Крім того, в період кар'єри танцюриста пан Раду перетанцював у всіх класичних постановках в найбільших і престижних театрах світу, тому знає матеріал зсередини. Можливо, саме це знання і спонукало автора на творчі подвиги, визнані в усьому світі. Сподіваємося, ця інформація спонукає і вас купити квиток на балет «Лускунчик». У Києві постановку приймають дуже добре.

Замовити і купити квитки на "Kyiv Modern Ballet. Лускунчик. Раду Поклітару (Київ Модерн Балет)" в місті Київ, (МЦКМ (Жовтневий палац)) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 12 січня 2020 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону