Найближчі концерти Nightwish (Найтвіш)

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Nightwish (Найтвіш),
натисніть на кнопку:

Подробиці Nightwish (Найтвіш)

Згорнути >

Скандинавська музика рулить в континентальній Європі — це очевидно і безперечно. Якщо легендарні шведи ABBA визнані чотирма апостолами поп-музики, то їхні сусіди фіни — ті самі люди, які відпочатку качали колиску сімфонік-пауер-металу. Потужний жіночий оперний вокал в поєднанні з характерними гітарними рифами і карданним боєм барабана став візитною карткою гурту Nightwish (Найтвіш). Навіть повний профан у світі важкого металу безпомилково впізнавав пісні Туомаса Холопайнена у виконанні Тар'ї Турунен... так було в кінці 1990-х — початку 2000-х. Відтоді неодноразово змінювався склад гурту, але впізнаваний стиль — ніколи. А значить, улюблений колектив не підведе і при записі нового альбому... але краще переконатися в цьому особисто та купити квитки на концерт Nightwish (Найтвіш) у рамках туру 2020 року.

В очікуванні свіжачка…

... завмер весь рок-світ. Не можна сказати, що гурт під проводом Туомаса Холопайнена рідко балує шанувальників новинками, але після запису в 2015 році «Endless Forms Most Beautiful» релізів не було не в повному, не в міні-форматі. Публіка втомилася чекати! Тим більше, що у гурту Nightwish (Найтвіш) фанати ледь не найбільш вдячні і розуміючі: вони радіють кожній крихті інформації та чуйно стежать за життям колективу. Всі переживали і раділи за солістку, яка привела на світ дочку в 2017 році — здавалося б, давно вже час вирушати в турне на підтримку нового альбому. Але шанувальникам знову довелося набратися терпіння! Сподіваємося почути свіжі композиції під час концерту Nightwish (Найтвіш) в Києві 29 травня 2020 року о 20:00 в клубі Stereo Plaza (Стерео Плаза).

Тар'я, Анетт, Флор

Солістка в чоловічому колективі — найбільш значуща фігура. І в цьому сенсі фіни явно перевершили інших соратників по жанру: Флор Янсен складно не помітити, адже нідерландська співачка в буквальному значенні на голову вище будь-кого з музикантів :) Ще 20 років тому всі квитки на концерти Nightwish (Найтвіш) купували, щоб послухати академічний вокал Тар'ї Турунен. В ті часи колектив був на 100% фінським квінтетом. Потім діву біля мікрофона змінила шведка Анетт Ользон, а незабаром після цього гурт став секстетом. Але любов між Nightwish (Найтвіш) і Києвом міцна: гурт в новому складі часто відвідує столицю України, та й Тар'я приїжджає до нас із сольними концертами. У 2020 році кияни знову чекають команду з Кітее в гості: з подарунком у вигляді дев'ятого за рахунком альбому!

Замовити і купити квитки на "Nightwish (Найтвіш)" в місті Київ, (Stereoplaza (Стереоплаза)) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 14 вересня 2022 20:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону