Найближчі концерти Uriah Heep (Юрайя Хіп)

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Uriah Heep (Юрайя Хіп),
натисніть на кнопку:

Подробиці Uriah Heep (Юрайя Хіп)

Згорнути >

Для багатьох людей 50 років — лише екватор життя. Але для музичного гурту півстоліття — вельми солідний вік. З огляду на знаменитий образ розгульного життя рок-зірок, а також можливі розбіжність інтересів, творчих поглядів, брак натхнення та інші фактори ризику, лише поодинокі рок-групи можуть похвалитися стількома роками безперервної діяльності. Британці Uriah Heep (Юрайя Хіп) один з таких. Цього року колектив відзначає свій золотий ювілей. А в наступному році запрошує всіх шанувальників на свої концерти в рамках великого світового туру. Група не раз відвідувала Київ, тому не могла проїхати повз і на цей раз. Концерт Uriah Heep відбудеться 7 лютого 2020 року в МЦКМ ПУ (Жовтневому палаці) о 19:00.

Досягнення за 50 років

Свій шлях, як і годиться рок-бендам, Uriah Heep починали з місцевих клубів, а сьогодні збирають найбільші концертні зали і стадіони по всьому світу. На їхньому рахунку 25 студійних альбомів і більше 45 мільйонів проданих копій, десятки золотих хітів, майже 4 тисячі зіграних концертів в 60 країнах світу, а найголовніше — любов сотень тисяч фанатів по всій земній кулі. Всі квитки на концерти Uriah Heep розлітаються миттєво, ледь надійшовши в продаж, тому покваптеся зайняти кращі місця і купити свій квиток на велике свято музики!

Батьки світового хард-року

Не можна не відзначити вплив групи на формування світової музики. Uriah Heep не були першовідкривачами хард-року, але завдяки постійним експериментам, створили свій оригінальний стиль, наповнений хеві-металом, прог-, арт- і джаз-роком. Складні гармонії, ефектні партії бек-вокалу і драматичний основний вокал зробили звучання Uriah Heep унікальним і одним з найбільш впізнаваних у світі.

Про програму майбутнього концерту поки мало що відомо. Але учасники обіцяють влаштувати справжнє свято, порадувати улюбленими хітами і навіть новими піснями. Група представить все найкраще і відірветься зі своїми фанами по повній. Всі меломани зберуться 7 лютого у Жовтневому палаці, щоб привітати легенд світового року і цей концерт точно увійде в історію.

Замовити і купити квитки на "Uriah Heep (Юрайя Хіп)" в місті Київ, (МЦКМ (Жовтневий палац)) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 7 лютого 2020 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону