Найближчі концерти T-Fest (Ті-Фест)

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про T-Fest (Ті-Фест),
натисніть на кнопку:

Подробиці T-Fest (Ті-Фест)

Згорнути >

Сьогодні молоде покоління реп-виконавців впевнено наступає на п'яти досвідченим артистам. І хоч в Україні не можна похвалитися великою кількістю творчих одиниць в цьому жанрі, але ситуація на музичному ринку оптимістична і тягне за собою великі зміни. Один із сучасних молодих реперів нової хвилі T-Fest (Ті-Фест) виступить у Києві в клубі Stereo Plaza (Стерео Плаза) 11 квітня 2020 року, початок о 20:00. Ви повинні бути там, щоб почути наживо чесні рядки щирого і прямолінійного автора, відірватися під запальні хіти і провести час серед відданих фанатів артиста. І оскільки їх досить значна кількість, рекомендуємо вже зараз купити квитки на концерт T-Fest на нашому сайті.

Сходження до успіху

Кирило Незборецкий, він же артист під сценічним ім'ям T-Fest, почав цікавитися музикою ще з дитинства. Він вступив в музичну школку, але складно уявити репера-відмінника, тому освіту він не закінчив. Але це не завадило йому стати визнаним законодавцем стилю і успішним артистом не тільки в рідній країні, а й за її межами. Кар'єра Кирила розпочалася в 2012 році з виходом першого хіта, а значний поштовх у розвитку йому дало співробітництво з відомим лейблом Gazgolder.

Роботи та досягнення артиста

Сьогодні у артиста вже три повноформатних альбоми, більше десятка відеокліпів, які набирають мільйони переглядів на YouTube, і спільні роботи з такими артистами, як Баста, Скріптоніт, Michelle Andrade. Співак не раз отримував номінації від престижних музичних премій, чим ще раз довів свої амбіції і перспективи. Крайній альбом вийшов у 2018 році під назвою «Іноземець», пісні з якого, а також улюблені хіти ви зможете почути 11 квітня в Stereo Plaza.

T-Fest люблять в першу чергу за чіпкі слова і тексти без фальші й понтів. Він вміє по-справжньому заводити публіку і спілкуватися з нею на рівних. Незборецкий готує нову гарячу програму, яка змусить відриватися кожного в залі. Не пропустіть можливість оцінити творчість молодого талановитого артиста, яка точно гідна вашої уваги. В цей вечір буде по-справжньому спекотно!

Замовити і купити квитки на "T-Fest (Ті-Фест)" в місті Київ, (Stereoplaza (Стереоплаза)) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 11 червня 2021 20:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону