Найближчі концерти Jacob Banks (Джейкоб Бенкс)

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Jacob Banks (Джейкоб Бенкс),
натисніть на кнопку:

Подробиці Jacob Banks (Джейкоб Бенкс)

Згорнути >

Якщо ти виступаєш в жанрах хіп-хоп, соул або R`n`B, стати зіркою в країні, де балом правлять рок-н-рол і трошки тріп-хоп, зовсім не просто. Однак Джейкобу Бенксу (Jacob Banks) це вдалося. Правда, хлопець так і не знайшов відповідний лейбл в Англії, тому підписав контракт з Інтерскоп Рекордз (Interscope Records), який входить до імперії Universal Music Group (Юніверсал Мюзік Груп). Американці знають толк в унікальних голосах. А вокал у Джейкоба такий, що в Новому світі давненько не чули нічого подібного. Приходьте і переконайтеся самі: концерт Jacob Banks відбудеться 22 січня 2020 року о 19:00 в клубі Atlas (Атлас). Всі квитки на концерти Jacob Banks в інших містах шукайте на персональній сторінці музиканта.

Потужний злет

Дивно, але те, що Джейкоб влаштувався далеко не в аренбішном Бірмінгемі, зіграло на руку починаючому музиканту. Хлопець явно виділявся серед інших молодих виконавців, і ймовірно, тому музичний підрозділ БіБіСі, який спеціалізується на відкритті нових зірок, запросив його на своє традиційне шоу з багатомільйонною аудиторією. Потім був лайв в лондонській церкві, спільні релізи та тури по Великобританії з зірками, які вже відбулися як великі артисти.

Зараз, через пару-трійку років, Джейкоб вже сам в змозі збирати великі зали, а контракт з всемогутніми Interscope Records дозволяє робити це по обидва боки Атлантики. Нарешті, самобутній співак дістався і до наших терен, і всі шанувальники вокалу вищої проби отримали можливість купити квиток на концерт Jacob Banks в Києві.

Баритон з Play Station (Плей Стейшн)

Армія фанів Jacob Banks умовно ділитися на любителів старої школи госпеловського вокалу і геймерів. Так-так, його пісні звучать в іграх FIFA 15 та FIFA 19, а також в автосимуляторах Need For Speed ​​і Dirt 4. До слова, Джейкоб і сам не проти «вбити» годинку-другу часу з пультом в руках, граючи в віртуальний футбол «в сітці». Крім того, його музика входить в саунтреків культових серіалів. Наприклад, в «Люцифера» і «Чорної блискавки», його потужний щільний баритон став у нагоді. Ймовірно, все це ми почуємо на концерті. У програму також входять композиції з останнього альбому Village (2018) і сингли, які були випущені раніше. Отже, зустрінемося в «Атласі». Тільки не забудьте купити квиток на концерт Jacob Banks.

Замовити і купити квитки на "Jacob Banks (Джейкоб Бенкс)" в місті Київ, (Atlas "Атлас") Ви можете на tickethunt. Подія пройде 22 січня 2020 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону