Найближчі концерти Dagamba (Дагамба)

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Dagamba #LudwigVanRammstein (Дагамба. Людвіг ван Раммштайн),
натисніть на кнопку:

Подробиці Dagamba #LudwigVanRammstein (Дагамба. Людвіг ван Раммштайн)

Згорнути >

Гадаєте, класику Бетховену складно було б знайти спільну мову з нашим сучасником Тіллем Ліндеманном із «Раммштайна»? Нічого подібного, вони б обидва говорили рідною німецькою! Без жартів: подібний експеримент вже провели, і закінчився він успішно. Латвійський гурт Dagamba (Дагамба) в результаті навіть випустив повноцінний студійний альбом, що складається з міксів класичної музики та індустріального металу. Це унікальна можливість для шанувальників різних жанрів купити квитки на концерт Dagamba #LudwigVanRammstein (Дагамба. Людвіг ван Раммштайн) і побачити разом неймовірне шоу, яке нарешті примирить епохи і покоління!

Сила в... парадоксальній єдності

Концерт Dagamba #LudwigVanRammstein (Дагамба. Людвіг ван Раммштайн) в Києві 20 листопада 2019 року о 19:00 у Палаці «Україна» — не перша спроба створення музичного кросовера з полярно протилежних жанрів. Ідея культурного об'єднання заради народження чогось нового лежить в самій філософії колективу. Гурт вважається латвійським, але при цьому громадянин Латвії в ньому тільки один! Крім віолончеліста Валтерса Пуце в дует батьків-засновників входить росіянин українського походження Антон Троцюк — він також віолончеліст, а з Валтерсом дружить з дитинства. З 2016 року партії на клавішних виконує литовець Дайніс Теніс, друга, не менш значуща його роль в команді — створення аранжувань. У тому ж році на орбіту Dagamba вийшов Хамідреза Рахбалалам, найзнаменитіший в Ірані перкусіоніст-мультиінструменталіст. І ще рік по тому колектив доповнив барабанщик з Італії Артурс Єрмакс.

Шокова арт-терапія

Всі квитки на концерти гурту Dagamba (Дагамба) могли б продаватися строго за рецептами: це Мистецтво з великої літери, але воно не для слабонервних! Хлопці відриваються на сцені на повну котушку — слухаючи їхні записи по радіо такого не побачиш: суцільне хуліганство, дебош і необережне поводження з музичними інструментами! При цьому Валтерс з друзями не відчувають докорів сумління, навпаки, вони стверджують, що слідують заповітам великого Моцарта. Цей артист настільки випередив свій час, що теж шокував і епатував. А без таких потрясінь прогрес в мистецтві неможливий! Музиканти дійсно йдуть вірним шляхом, це підтверджують їхні успіхи. Dagamba ще у складі дуету брала участь в Євробаченні-2012, двічі виступала на легендарному фестивалі Glastonbury (у Латвії до них ніхто таких подвигів не здійснював) і отримали схвалення від самої Лайми Вайкуле, записавши з нею мікс «Листья желтые» + кантата Карла Орфа.

Замовити і купити квитки на "Dagamba #LudwigVanRammstein (Дагамба. Людвіг ван Раммштайн)" в місті Київ, (Палац Україна) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 20 листопада 2019 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону