Найближчі спектаклі Новый украинский театр

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Шахрайки? Лесбійки?!! Красуні!..,
натисніть на кнопку:

Подробиці Шахрайки? Лесбійки?!! Красуні!..

Згорнути >

Вважається, що шалена молодість — це більше стосується чоловіків. Однак героїні цієї комедії в постановці Нового театру доводять зворотне, у всякому разі, підтверджують, що помилки юності властиві всім незалежно від гендеру. До речі, всі квитки на вистави Нового театру ви знайдете на їх персональній сторінці. Тут — дівчата потрапляють у складні ситуації і намагаються викрутитися, чим ще більше втягують себе в неприємну історію. А глядачам від цього тільки весело, ну і трохи хвилююче, тому що героїні швидко завойовують серця публіки. Вистава «Шахрайки? Лесбіянки? Красуні!» відбудеться 29 вересня 2019 року о 19:00 на сцені Нового театру.

Сюжет

Отже, фабула нам відома — дві дівчини химерують «неподецкі», що вже стає доброю нагодою купити квиток на виставу «Шахрайки? Лесбіянки? Красуні!». За сюжетом все набагато заплутаніше: дві подружки знімають кут на двох. Звичайно, не через нетрадиційну сексуальну орієнтацію (Не ми такі, життя таке, ага), а суто з практичних міркувань — так дешевше. Так, дівчата відчувають постійні фінансові труднощі, хоча не байдикують, при роботі і економлять кожну копійку.

Зазвичай в подібній ситуації вимальовується якийсь мажорчик на «ІксПятом», який через місяць дарує білосніжний «Кайен» (ну, або червоний «пижик»). Але це головним чином трапляється в мріях, іноді в житті і завжди в поганих серіалах. У театральних постановках частіше з’являється далекий родич-мільйонер, який ось-ось «віддасть кінці» і відправиться в Країну вічного полювання. Саме в цій комедії сталося щось подібне.

Дивна іноземка

Софія МакДі, забезпечена дама, яка готова надати матеріальну підтримку дівчатам, приймаючи їх за лесбійську пару. Дівчата не стали вносити ясність і підтримали помилку спонсорші — чого не зробиш заради пари сотень тисяч (!) американських доларів! Деякі одружуються або виходять заміж за старих і за менші гроші. А ще є такі, які за такі гроші готові горбатитися на державній службі з мізерним окладом. Тому дівчат ніхто не звинувачує, але вже всі співпереживають.

Щоб отримати заповітний чек, потрібно пройти всі етапи — аж до обряду вінчання! Ось тут-то і починаються справжні приколи. Чим закінчилася історія? Приходьте, і дізнаєтеся самі. Залишилося купити квиток на виставу «Шахрайки? Лесбіянки? Красуні!» — в Києві ця постановка користується незмінним успіхом, тому покваптеся.

Замовити і купити квитки на "Шахрайки? Лесбійки?!! Красуні!.." в місті Київ, ( Новий український театр (верхня сцена)) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 29 вересня 2019 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону