Найближчі спектаклі Театр Актор — квитки на вистави театру Актор в Києві і афіша з розкладом виступів в 2019. TicketHunt.

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

подія Морфій

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Морфій,
натисніть на кнопку:

Подробиці Морфій

Згорнути >

Морфій — пронизує всю творчість Булгакова. Його сліди виявили навіть на сторінках рукопису самого знаменитого роману письменника «Майстер і Маргарита». Тому на думку деяких дослідників творчості великого киянина, саме розповідь «Морфій», де описується процес видавлювання з себе людини повітовим лікарем, потрібно вважати головним його твором. На жаль, письменник оформив цю історію в прозу, а не в п'єсу. З огляду на той факт, що літературознавці ставлять Булгакова-драматурга на один щабель з Чеховим, вийшла б геніальна п'єса. Алла Рабікова і Валерій Величко постаралися виправити ситуацію — адаптували булгаковський текст і поставили выставу «Морфій», яка відбудеться 23 вересня 2019 року о 19:00 в театрі «Актор». Роль Полякова виконує сам постановник, а медсестру грає незрівнянна Вікторія Муштей. Всі квитки на вистави київського театру «Актор» ви знайдете на його персональній сторінці.

Кристали

Всякому, хто знайомий з творчістю Булгакова, відомо про його пристрасть до наркотиків в певний період його життя. Але чомусь більшість читачів обходить стороною розповідь «Морфій», зупиняючись на головному творі класика — «Майстер і Маргарита». Однак той факт, що письменник не включив цей розповідь в цикл «Записки юного лікаря», хоча і за стилем, і за тематикою «Морфію» якраз там і місце, вказує на особливе ставлення Михайла Опанасовича до цієї теми. Може бути тому текст твору вийшов настільки пронизливим і точним, що його не потрібно було одягати в драматургічну форму — достатньо адаптації, що і зробили в театрі «Актор»? Вийшло по-булгаковськи, і якщо купити квиток на виставу «Морфій» в Києві, то уважний глядач відразу це помітить.

Фабула життя і сюжет

Причини, чому Булгаков прийшов до наркотиків, вказують різні — від легкодоступності препаратів, тому що і морфій, і опіум вільно продавалися в аптеках як засіб від нешкідливих хвороб, до внутрішнього сум'яття, яке тривожать всяку творчу душу. Автор, як стверджують дослідники його творчості, від пристрасті позбувся, а ось його герою не пощастило. Зате ми дізнаємося силу наркотика і силу справжнього кохання. Треба тільки купити квиток на виставу «Морфій».

Замовити і купити квитки на "Морфій" в місті Київ, (Київський театр "Актор") Ви можете на tickethunt. Подія пройде 23 вересня 2019 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону