Найближчі спектаклі Lords of the Sound (Лордс оф зе Саунд)

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Quartet DEKRU & Lords of the Sound (Квартет Декру і Лордз оф зе Саунд),
натисніть на кнопку:

Подробиці Quartet DEKRU & Lords of the Sound (Квартет Декру і Лордз оф зе Саунд)

Згорнути >

Один з кращих театрів пантоміми в світі Quartet DEKRU (Квартет Декру) і оркестр Lords of the Sound (Лордз оф зе Саунд), визнаний у багатьох країнах Європи, запрошують вас на унікальне візуально-музичне шоу «Light Souls Show». Талановиті колективи, які стали гордістю країни, з'єднають два мистецтва, щоб ви отримали незабутні емоції. Вистава відбудеться 21 вересня в 19.00. Місце зустрічі — Палац Культури «КПІ».

Українські зірки пантоміми

Коли слова важко підібрати, висловити свої почуття можна мовою тіла. Український театр DEKRU мімікою, пластикою і рухами здатний розповісти дивовижну історію. Стати частиною маленького дива дуже легко, і в цьому вам допоможе квартет DEKRU. Не важливий ваш вік, соціальний статус і навіть настрій. У цей вечір кожен відчує себе наївною дитиною за межами реального світу. Для цього потрібно лише купити квитки на концерт Quartet DEKRU & Lords of the Sound у нас на сайті.

Quartet DEKRU — сучасний і стильний театр пантоміми, який не боїться експериментувати і дивувати глядачів на шляху до успіху. У своїх шоу артисти вміло поєднують класичні техніки і нові, сміливі ідеї. Колектив встиг отримати визнання далеко за межами батьківщини. Глядачі в Італії, США, Німеччині, Польщі не перестають захоплюватися і стримувати свій захват на виступах Quartet DEKRU. Безліч нагород з престижних міжнародних конкурсів, численні участі у відомих проектах зайвий раз підтверджують унікальний талант театру.

Музичний супровід

Сюрпризом вечора стане український симфонічний оркестр Lords of the Sound, який за п'ять років своєї діяльності встиг завоювати багатотисячну армію шанувальників за межами України. Їхні виступи з нетерпінням чекають в Чехії, Польщі та інших країнах Східної Європи. Колектив відомий високопрофесійним виконанням творів світових композиторів. Оркестр відрізняється своїми оригінальними програмами, які приваблюють не тільки любителів класичної музики, а й сучасної: рок-хіти, саундтреки до відомих кінофільмів і відеоігор, дитячі та новорічні програми і багато іншого.

Замовити і купити квитки на "Quartet DEKRU & Lords of the Sound (Квартет Декру і Лордз оф зе Саунд)" в місті Київ, (Будинок культури НТУУ "КПІ") Ви можете на tickethunt. Подія пройде 7 листопада 2019 19:30

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону