Найближчі виступи Comic Con герои

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Comic Con Ukraine (Комік Кон Юкрейн) 2019,
натисніть на кнопку:

Подробиці Comic Con Ukraine (Комік Кон Юкрейн) 2019

Згорнути >

Другому Comic Con Ukraine (Комік Кон Юкрейн) — бути! Після минулорічного успіху, на подію з нетерпінням чекають тисячі столичних геймерів, косплеєрів, любителів коміксів, кіно і мультфільмів. Організатори вже готують традиційні розваги і багато сюрпризів, серед яких виступи популярних зірок індустрії. Їхні імена поки триматися в секреті, але, без сумніву, кожен гість буде приємно здивований. Велике свято поп-культури відбудеться у Києві на Арт-Заводі «Платформа» 21-22 вересня 2019 року. Два дня майданчик буде наповнена фантастичними героями, сувенірними крамницями, ігровими зонами і неповторною атмосферою. Вхід на захід відкривається о 12:00.

 

Насичена розважальна програма

Цього року відбудеться другий фестиваль Comic Con Ukraine 2019. І він обіцяє стати ще більш яскравим і масштабним. Для кожного гостя знайдуться розваги до смаку. Кожен бажаючий зможе проявити свою фантазію, творчі і акторські здібності у великому змаганні косплеєрів. На головній сцені зберуться всілякі ігрові, кіно- і мультгерої, середяких буде обраний найкращий. Понад 200 учасників кращих K-pop Cover Dance команд України будуть заряджати вас своєю енергією і драйвом. Призовий фон у цьому році особливо привабливий і становить сто тисяч гривень. Крім цього, всі бажаючі зможуть прикупити тематичні сувеніри, комікси, ігри і літературу в зоні гік-маркету.

Гості та сюрпризи фестивалю

Всі гості фестивалю матимуть змогу спробувати свої сили в комп'ютерних і настільних іграх, а також здійснити подорож у віртуальні світи в спеціальній ігровій зоні. В асортименті —ігри різних рівнів складності, тому цікаво буде як новачкам, так і професійним геймерам. Спеціальними гостями шоу стануть розробники, ілюстратори, письменники та інші знаменитості поп-культури. На вас чекають виступи, лекції, автограф-сесії з відомими представниками індустрії. Багато активностей і запрошених гостей ще тримаються в секреті, але всім давно відомо, що ці два дні будуть наповнені найяскравішими емоціями і зустрічами. Купити квитки на фестиваль Comic Con Ukraine 2019 можна вже зараз на нашому сайті.

Замовити і купити квитки на "Comic Con Ukraine (Комік Кон Юкрейн) 2019" в місті Київ, (Арт-завод Платформа) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 21 вересня 2019 12:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону