Найближчі концерти M1 Music Awards (М1 М'юзік Евордс)

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про M1 Music Awards 2019 (М1 Мюзік Евордс),
натисніть на кнопку:

Подробиці M1 Music Awards 2019 (М1 Мюзік Евордс)

Згорнути >

Підготовка до наступної церемонії M1 Music Awards починається відразу ж, як відгриміли фанфари на честь переможців поточного сезону. Нагадаємо, що в 2018 році свої імена в історію українського шоу-бізнесу золотом вписали: Тіна Кароль, Maruv, Kazka, Michelle Andrade, MONATIK, «Время и Стекло», The Hardkiss, NK (Настя Каменських) і Олег Винник. Причому «Залізна Ластівка» України разом зі своїм колективом опинилася на першому місті втретє поспіль! Хто відзначиться в цьому році, поки невідомо. Але якщо уважно постежити за хіт-парадами, то коло претендентів змалювати цілком можливо, що ми і зробимо нижче. А поки повідомляємо: концерт M1 Music Awards 2019 відбудеться 30 листопада 2019 року в 18:00 у Палаці Спорту.

Новенькі претенденти: прогноз

Серед відносно свіжих імен виділимо Дана Балана і Віру Брежнєву. Перший буквально увірвався в український музичний контекст разом з ТВ-проектом «Голос країни». Ну а Віра Брежнєва «стріляє», коли їй заманеться. Що тут скажеш — принцеса! До слова, про аристократичні титули: безсумнівно, на одну з номінацій буде претендувати «два метри краси», «Королева ночі» або леді гумор Оля Полякова :) Якщо купити квиток на концерт M1 Music Awards 2019 Києві, то можна особисто перевірити, наскільки наші прогнози тут точні.

Що стосується постійних фаворитів, то в першу чергу виділимо Mонатіка з його новим супер-шоу Love It Ритм, яке підірвало літо 2019 року, а також співачку Maruv. Цій парочці в жанрі танцювальної музики поки що немає рівних в Україні. Цілком ймовірно, що нагороди розділятися наступним чином — Monatik отримає приз за найкраще шоу, а Maruv — за dance-хіт.

Звідки чекати несподіванок?

Нагадаємо, що М1 — це не тільки Music Awards. «Велике весілля» та «Золота Жар-Птиця» також мають відношення до «першого музичного». Всі квитки на концерти M1 Music Awards ви завжди знайдете на персональній сторінці виконавця. Якщо проаналізувати вищезгадані шоу, то в останній день листопада поточного року на сцені можуть виявитися: Джамала, Девід Аксельрод (не плутати з Акселем Роузом з Guns & Roses :0), Alyosha, Alyona Alyona, «Без обмежень» ну і звичайно не великих шанувальників подібних тусовок гурт « Бумбокс», яким ми і пророкуємо одну з номінацій за приголомшливий дует з Тіною Кароль «Безодня». Що ж, залишилося купити квиток на концерт M1 Music Awards і дочекатися заповітної дати.

Замовити і купити квитки на "M1 Music Awards 2019 (М1 Мюзік Евордс)" в місті Київ, (Палац Спорту) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 30 листопада 2019 18:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону