Найближчі виступи Ukrainian Stand-Up Agency (Юкрейніан стендап Адженси)

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Stand-Up: липневий двіж!,
натисніть на кнопку:

Подробиці Stand-Up: липневий двіж!

Згорнути >

Ось до чого довів екологію таємний світовий уряд: другий місяць літа, який в Україні називають липнем на честь цвітіння лип, втратив свою актуальність! Зате виступи гумористів-стендаперів не втрачають, а постійно нарощують аудиторію. Ці хлопці заради фанатів і зірку з неба дістануть, і Більдерберзький клуб виведуть на чисту воду! А заодно розкажуть багато-багато жартів з реального життя, які сподобаються не тільки носіям шапочок з фольги. Тема майбутнього шоу — літо, пора відпусток. Отож, якщо вам не вистачило грошей для путівки на моря, ви цілком можете купити квитки на концерт гумору «Stand-Up: липневий двіж!»

За демократію не проти

Ціни на квитки дійсно не кусаються — перевірено кращими приборкувачами хижаків з Національного цирку України. Концерт «Stand-Up: липневий двіж!» 20 липня 2019 року о 19:00 в Caribbean Club (Карібіан Клуб) пройде на одному з найдемократичніших майданчиків столиці. Для культпоходу не знадобиться вечірня сукня і смокінг — розслабтеся! Вам не доведеться сидіти на жорсткому стільчику, як у традиційному театральному партері. Гостей тут дбайливо розсаджують на м'яких диванах і пропонують коктейлі. Скромнягам і снобам алкогольний допінг особливо рекомендується: шоу хоч і демократичне, але жарти через один неполіткоректні. Від такого можна легко і швидко втратити самовладання. Ось чому всі квитки на концерти Ukrainian Stand-Up Agency продають особам не молодше 18 років.

Липневі жартівники

Як же звуть цих відважних хлопців, які з мікрофоном напереваги і з гостро відточеним почуттям гумору за пазухою виступлять перед глядачами? Цього разу рулити дійством буде не Андрій Колмачевський, його відсуне в бік сам керівник Ukrainian Stand-Up Agency Іван Жорноклей. Тим не менш, Андрій не образиться і теж вийде на сцену з хітовими номерами. Перше бойове хрещення він пройшов перед «відкритим мікрофоном», а в шоу-бізнес потрапив природним шляхом, через КВН. Хлопець, якого всі впізнають по бороді, — це не Карабас Барабас, а шоумен Володимир Євчук. Дениса Корабльова покликали в шоу як найбільш прямолінійного жартівника, а Сергія Степаниська — як коміка-патріота з вищою філологічною освітою. На концерт приїде Артур Петров, гумористична зірка каналу ICTV.

Замовити і купити квитки на "Stand-Up: липневий двіж!" в місті Київ, (Caribbean Club (Карібіан)) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 20 липня 2019 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону