Найближчі концерти Венський Штраус-Оркестр

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Vienna Philharmonic Strauss Orchestra (Віденський Філармонічний Штраус-Оркестр),
натисніть на кнопку:

Подробиці Vienna Philharmonic Strauss Orchestra (Віденський Філармонічний Штраус-Оркестр)

Згорнути >

Легендарний і неповторний Віденський Філармонічний Штраус-Оркестр знову повертається в Україну! Третій раз музиканти відвідають Київ 7 грудня. Концерт в МЦКМ ПУ (Жовтневий палац) стане завершальною нотою гастролей колективу. Ви почуєте кращі композиції Гайдна, Брамса, Моцарта, представників династії Штраусів та іншої класики оперет. А очолить це магічне дійство диригент Андраш Деак. Початок о 18:00.

Десятки років успіху

Є в цьому світі речі, непідвладні часу. Одним із таких є мистецтво і, зокрема, музика. Класика, як ніщо інше, здатна передати дух часу, відродити атмосферу минулих епох і перенести слухачів на століття назад. Віденський Філармонічний Штраус-Оркестр вже протягом більше 170 років виконує важливу місію — продовжує життя великих композиторів і доносить новим поколінням величність класичної музики.

Цей симфонічний оркестр вважається одним з кращих у всьому світі. Він бачив повні зали кращих концертних майданчиків безлічі міст і країн Європи. Він чув овації глядачів з усіх куточків планети. Штраус-Оркестр виступав з іншими іменитими оркестрами світу, наприклад, Філармонічним оркестром Калгарі (Канада), Балтиморським симфонічним оркестром (США), оркестром знаменитої чиказької «Ліричної опери» та іншими. Кожен виступ високопрофесійних музикантів з багаторічним досвідом — унікальна подія і велика честь для українського глядача. Тому, рекомендуємо не роздумуючи купити квитки на концерт Віденського філармонічного Штраус-Оркестру вже зараз. Ви поринете в захоплюючий світ музики і відчуєте всю магію, силу й красу вічних творів.

Маестро Андраш Деак

Для вас виступить головний диригент і один з творців оркестру — Андраш Деак. За свій високий професіоналізм і найтонше відчуття ритму у 1995 році він отримав звання одного з кращих угорських диригентів на Міжнародному телевізійному конкурсі диригентів імені Яноша Ференчіка. У 2004 році маестро був удостоєний престижним угорським Орденом Заслуг. А з 2006 року став постійним запрошеним диригентом Штраус-Оркестру.

Замовити і купити квитки на "Vienna Philharmonic Strauss Orchestra (Віденський Філармонічний Штраус-Оркестр)" в місті Київ, (МЦКМ (Жовтневий палац)) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 7 грудня 2019 18:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону