Найближчі концерти Рок-опера Моцарт

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Rock Mozart Le Concert (Рок Моцарт Ле Концерт),
натисніть на кнопку:

Подробиці Rock Mozart Le Concert (Рок Моцарт Ле Концерт)

Згорнути >

Масштабне, грандіозне, всесвітньо відоме шоу «Rock Mozart Le Concert» (Рок Моцарт Ле Концерт) знову у Києві! Ви побачите історію життя великого Моцарта в незвичайному стилі рок-опери. Понад мільйон глядачів по всьому світу вже оцінили геніальну і вражаючу постановку, а багато хто із задоволенням повертаються, щоб знову випробувати емоції від побаченого і почутого. Шоу Rock Mozart Le Concert в Києві відбудеться 6 і 7 грудня о 19:00 на сцені Національного палацу мистецтв «Україна».

Шоу світового рівня

Вперше постановка Rock Mozart Le Concert була представлена ​​у Парижі в 2009 році. Сміливе, новаторське і навіть скандальне шоу було сприйнято з великим інтересом французами, а слава про нього швидко розлетілася світом. Таким Моцарта ще не бачив ніхто. Непроста історія життя і любові легендарного композитора і музиканта-віртуоза була ідеально відображена через рокові мотиви. Драматизм і лірика любовної лінії передана зворушливим і пронизливим звучанням симфонічного оркестру. Граціозність і епатажність головного персонажа оспівується сильними голосами вокалістів. Пристрасть, любов і мистецтво переплелися воєдино в одному, унікальному концерті.

Перший рок-герой

Моцарт працював у жанрі камерної, симфонічної, оперної та хорової музики. Він перевернув світ музики, а багато його творів визнані шедеврами. Завдяки бунтарському і сильному духу його називають рок-зіркою свого часу. Ви побачите знакові епізоди з його біографії у виконанні рок-групи, 7 найсильніших солістів, хору та великого симфонічного оркестру. Грандіозні декорації і ефектні костюми, світлове шоу і кращі артисти з приголомшливою хореографією представлять на сцені шоу світового рівня!

Рекомендуємо купити квитки на концерт Rock Mozart Le Concert вже зараз, адже ближче до заходу їх може вже не бути! Кожна композиція в програмі зберігає свою історію, яка передає дух часу і піднімає актуальні сьогодні теми. Опера доносить до глядачів важливу ідею про швидкоплинність життя і важливості цінувати кожен момент.

Замовити і купити квитки на "Rock Mozart Le Concert (Рок Моцарт Ле Концерт)" в місті Київ, (Палац Україна) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 7 грудня 2019 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону