Найближчі концерти Scorpions (Скорпіонс)

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

подія Scorpions. Crazy World Tour (Скорпіонс. Крейзі ворлд тур)

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Scorpions. Crazy World Tour (Скорпіонс. Крейзі ворлд тур),
натисніть на кнопку:

Подробиці Scorpions. Crazy World Tour (Скорпіонс. Крейзі ворлд тур)

Згорнути >

Scorpions. Crazy World Tour — вже більш півстоліття одна з найпопулярніших рок-груп в світі! Відзначивши 50-річний ювілей тривалим турне, колектив не збирається зупинятися на досягнутому. А значить українським шанувальникам належить наживо почути Rock You Like (Рок ю лайк), Wind Of Change (Вайнд оф Чейндж), Send Me an Angel (Сенд ми ен Енджел), Hurricane (Харрікейн) та інші шедеври у виконанні монстрів світового року. Ще з 1965 року музиканти продали понад 100 млн. платівок і представили більше 5000 концертів в 80 країнах земної кулі. Прослуховування будь-якого альбому цієї групи змусить вас раз і назавжди полюбити їх творчість! А всі квитки на концерт уже є на нашому сайті.

 

Цікаві факти

Scorpions (Скорпіонс) випустили Crazy World (Крейзі Ворлд) в далекому 91-му році, коли світ тільки почав приходити до тями після «холодної війни». Це були складні часи, але серця людей гріла надія на світле майбутнє. І зараз, 28 років потому, на думку лідера групи, в світі продовжують відбуватися події, які можна описати простим англійським словом crazy (божевільний). Станьте свідком масштабного перформансу, і приготуйтеся до дивовижного шквалу шаленої енергетики колективу, яка є прикладом і кумиром для наслідування початківців рок-груп в усьому світі. А купити квитки ви можете саме зараз!

Для всіх часів і народів

Як і німецька команда з футболу, колектив, створений Рудольфом Шенкером, Клаусом Майне і Матіасом Ябсом є відображенням сталості, якості і бездоганної гри. І, незважаючи на роки, енергія і драйв, з яким вони виступають на сцені, до сих пір не згас. Музиканти користуються особливою пошаною на своїй батьківщині і в колишньому СРСР. Їм вдається поєднувати досить важкий рок з європейськими поп-традиціями, завдяки чому навіть фанати Йосипа Кобзона і Алли Пугачової не заперечували їх з ходу. Що головне для європейця в музиці? Правильно, мелодійність, а її у Scorpions (Скорпіонс) непочатий край. Концерт талановитої групи відбудеться 12 листопада 2019 у Палаці спорту о 19:00.
 

Замовити і купити квитки на "Scorpions. Crazy World Tour (Скорпіонс. Крейзі ворлд тур)" в місті Київ, (Палац Спорту) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 12 листопада 2019 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону